Aktuelno

Spremite se za "magični" datum: Sve započeto na ovaj dan biće uspešno

Magičnim datumima oduvek se pridavalo posebno značenje, a 9.9. je jedan od tih datuma.

07.09.2024.

20:04

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Spremite se za "magični" datum: Sve započeto na ovaj dan biće uspešno
Verushka/Shutterstock

Podeli:

Brojevi imaju sopstvenu vibraciju i svake godine devetog dana devetog meseca dolazi do jačanja i aktivacije energije broja 9, stvarajući portal 9-9. Evo šta nam donosi ovaj datum.

Značenje broja 9

Značenje broja 9 je duboko, u numerologiji je ovaj broj vrlo značajan, jer se kaže da predstavlja završetak i vreme raščišćavanja starog kako bi novo moglo nastati.

Broj 9 je broj snage i otkrivenja. To je moćni broj u svetoj geometriji, jer se veruje da je jedan od brojeva stvaranja. Broj 9 takođe predstavlja povećanje univerzalne svesti i vreme u kojem istina i informacije treba da se otkriju za više dobro. Sva ova energija "broja 9" pojačana je 9. dana 9. meseca.

Ceo mesec septembar ima vibraciju broja 9. Broj 9 predstavlja fazu završetka pre početka novog ciklusa, a to je upravo ono što nam septembar svima sprema. Ovo je naš mesec za čišćenje i sređivanje energetskog prtljaga s kojim smo imali posla.

Septembar je ujedno i mesec u kojem se odaje počast koliko smo daleko stigli. Zamislite septembar kao mesec diplomiranja, vreme kada možete da proslavite naučene lekcije i putovanje koje ste do sada prošli ove godine.

Ova jasnoća će takođe biti izuzetno isceljujuća i pomoći će nam da se uskladimo s mudrošću našeg uma, tela i duše.

Energije septembra pomažu da se suočimo licem u lice s lekcijama, darovima i izazovima kroz koje nam je suđeno da prođemo.

simona pilolla 2/Shutterstock

Portal 9/9

Portal 9/9 simbolizuje i vreme za prilagođavanje i vreme za stvaranje mesta za novo u vašem životu. Simbolizuje vreme promene i potrebu da prihvatimo trenutni tok svog života. Ovo je važno vreme da počnete da prihvatate promene i tečete s njima umesto da im se opirete.

Promena je zapravo jedina stvar koja je stalna u našim životima i iako u početku može biti nezgodno, moramo naučiti kako da prihvatimo ono što se dogodilo i prilagodimo se.

Devetog dana devetog meseca možemo dotaći mudrost broja 9 i uskladimo se s njegovom vibracijom. Možemo se prilagoditi ukupnosti onoga što jesmo, Svemiru i golemoj praznini takođe.

Kako ste se promenili i koliko ste "narasli" ove godine? Gde ste bili pozvani da prihvatite kreativni proces promene?

Promena obično zahteva svojevrsni završetak, a možda ćemo svi moći da vidimo kakav je taj kraj kada dođemo do ove tačke u kalendarskoj godini.

Šta treba završiti da bi promena mogla početi? Ovo je moćno pitanje na kojem možete raditi ovog dana.

Još jedan dar ovog dana je spoznaja. Nemojte iznenaditi ako poželite da uronite u nešto novo. Iskoristite ovu želju. Sve započeto na današnji dan zasigurno će biti okrunjeno uspehom. To čak može biti početak nove karijere. Ovaj put nećete napustiti ono što ste započeli i stvar ćete dovesti do kraja. To će vam pomoći da steknete nove veštine i napredujete na lestvici karijere.

Ground Picture/Shutterstock
 
Vibracija portala 9/9 takođe uključuje refleksiju. Ovo je vreme da stvarno razmislite i probavite tok svog života i da utvrdite da li činite najbolje od onoga što vam je Svemir ponudio.

Vrlo često život ne ide onako kako planiramo, ali što više možemo to da prigrlimo i verujemo u plan koji se pred nama odvija, život će nam biti lakši i skladniji.

Sada se otvaraju vrata ka novome. Svemir nas već neko vreme podseća da moramo da pustimo stare stvari, a sada se od nas traži da počnemo da prihvatamo nove.

Od nas se traži da počnemo da primamo novu promenu energije i da počnemo da se krećemo napred u višem i boljem smeru.

9/9 simbolizuje vrata koja se zatvaraju i druga koja se otvaraju, da li ste spremni da prođete kroz njih?

9. dana 9. meseca moći ćemo da iskoristimo nešto što već dugo nismo mogli iskoristiti. Moći ćemo da se uskladimo s vibracijama sveta oko nas na dubljem nivou. Nekoliko nedelja ćemo se suočavati s energijama koje će činiti dobro u našim životima.

Većina ljudi kad se pojave nove energije, skloni su da se povuku, ali to nije ono što treba učiniti u ovoj situaciji. Morate biti u stanju da izađete iz svog oklopa i krenete napred. Dok budete radili unutar sebe, treba to da činite s mesta jedinstva.