Fitnes i dijeta

Zbog ovoga je osuđuju: Glumica svojom nezdravom navikom razbesnela nutricioniste

Glumica Kejti Holms važi za nekrunisanu kraljicu ulične mode, međutim, ona je često u centru pažnje i zbog svoje vitke linije.

11.09.2024.

12:52

Izvor: superžena

0
Zbog ovoga je osuđuju: Glumica svojom nezdravom navikom razbesnela nutricioniste
Lev Radin/ZUMA Press Wire/Profimedia

Podeli:

Kejti Holms već godinama izgleda isto, a kako je sama jednom prilikom otkrila, za to je "glavni krivac" njena jutarnja rutina od koje ne odustaje, ali koju će neki od vas sigurno osuditi.

Glumica je jednom prilikom govorila za WSJ Magazin govorila o svojim jutarnjim navikama kojih se ne odriče.

"Potrebno mi je puno kafe ujutru i tokom celog dana", rekla je Kejti i dodala da je kafa njena glavna jutarnja namirnica.

Ovu naviku osuđuju mnogi nutricionisti, te je već više puta bilo rasprava o tome da li je dobro unositi kafu na prazan želudac i preskakati doručak. Odgovor je - ne.

"Nisam osoba koja doručkuje i nikada nisam ni bila. Volim dobar ručak. Ja sam ljubitelj salate od kelja", dodala je Kejti.

Profimedia

Tokom dana se trudi da uradi nešto kreativno, pa slika ili piše, što joj pomaže da održi smirenost i pripremi se za sve obaveze koje je čekaju.

Inače, Kejti Holms je često u centru pažnje, najviše zbog braka sa Tomom Kruzom i lošeg isksutva sa Sajentološkom crkvom, čiji je član Kruz. Glumica iz braka sa njim ima ćerku Suri, međutim, on je nije video duže od decenije, a poznato je i da se Suri odnedavno odrekla očevog prezimena.