Saveti

Zadovoljite ovih 5 potreba partnera i nikad vas neće prevariti

Dok stvaramo porodicu, svi želimo da budemo srećni u braku. Jedan od kriterijuma za sreću jeste vernost u braku. Klinički psiholozi i bračni savetnici sproveli su eksperiment sa preko 800 parova i otkrili da muškarci i žene imaju osnovne potrebe koje treba zadovoljiti kako bi se smanjile šanse za neveru. Pogledajte šta je to vama i vašem partneru potrebno kako biste bili srećni.

26 komentara

Da li je moguće: Preljuba utiče pozitno na prevarene?

Stručnjaci sa Univerziteta u Bingamtonu i Londonu sproveli su novo istraživanje na temu ljubavnih odnosa koje ih je dovelo do zanimljivih rezultata. Tačnije, istraživači su pokušali da utvrde kakve dugoročne posledice prevara ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu.

10 komentara

Govor tela poručuje: "Sviđaš mi se"

Kada bi jedni drugima muškarci i žene jasno govorili o svojim emocijama, odnosi i partnerstvo bi bili mnogo jednostavniji. Ono što može da pomogne, je govor tela i neverbalna komunikacija kojom lako možete otkriti šta on stvarno misli.

4 komentara

Četiri sigurna načina da ga zadržite zauvek

Muškarca nije toliko teško zavesti, ali kada govorimo o zadržavanju zavedenog muškarca, tu stvari postaju malo komplikovanije. Muškarci često od žena beže glavom bez obzira, a ako vam se to ikada dogodilo, verovatno ste napravile neku od ovih stvari...

4 komentara

Da li je veza s narcisom moguća?

Lako je uočiti klasičnog narcisa koji je ekstremno sebičan, misli samo najlepše o sebi i žudi za pohvalama. Međutim, stvari nisu uvek crno bele pogotovo kada je se narcisoidni tipovi kriju iza maske najšarmantnijeg, najduhovitijeg i najzabavnijeg muškarca. Evo par saveta kako da lako prepoznate narcisa i na vreme izađete iz ove iscrpljujuće veze.

7 komentara
prethodna strana 1 od 71 sledeca idi na stranu