Saveti

Devet znakova da ste odlični u krevetu

Stručnjaci tvrde da postoje određeni znakovi po kojima možete da znate da li ste dobri u krevetu, a nemaju nikakvu vezu s vašim fizičkim obeležjima. Seksolog Betani Rikardi i osnivač stranice LoverAlert911.com Kevin Darne otkrivaju koji su to znaci koji karakterišu dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

19 komentara

Otkriven recept za očuvanje braka VIDEO

Jedan od recepata za očuvanje ljubavi sa vašim životnim saputnikom jeste da svako sačuva svoju privatnost. Takođe, nije dovoljno da samo volite svog partnera, već da mu svakodnevno to pokazujete, kaže psihoterapeut i predavač na Singidunum Univerzitetu Dr Gordana Nikić.

26 komentara

Blizu je kraj, sedam signala ukazuje na to

Da li se i vama nekad desilo da upoznate osobu za koju ste čvrto verovali da je "ona Prava", ali kako vreme prolazi sve vam je teže da budete u odnosu i bezuspešno pokušavate da sačuvate iskrice te ljubavi? Ovo su signali da se ste blizu raskida.

2 komentara

Blizu je kraj, sedam znakova ukazuje na to

Da li se i vama nekad desilo da upoznate osobu za koju ste čvrto verovali da je "ona prava", ali kako vreme prolazi sve vam je teže da budete u odnosu i bezuspešno pokušavate da sačuvate iskrice te ljubavi? Ovo su znaci da ste blizu raskida.

10 komentara
prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu