Saveti

Ako sam sama u 35. ili 40. godini, da li ću zauvek ostati sama?

Izgovori, šanse i prilike, mnogo obaveza, karijera... Uvek ima razloga zašto nije retkost da doguramo do "određenih godina" sa statusom koji ne nagoveštava ni brak ni decu. Osuda okoline, tumačenja komšija i dobronamernih, ali i zlonamernih "prolaznika" u vašem životu su realnost. A da se pitate, u to nema sumnje, ali šta kaže struka - da li je žena koja je sama u određenim godinama osuđena na takav životni izbor?

50

Na ceni devojke koje ne kriju mane?

Skrivanje fizičkih nedostataka nije preporuka ako želite nekog da osvojite. Baš ta "greščica" koja vama smeta, nekome može da bude simpatična. Tako je pokazalo istraživanje koje je sproveo portal OKCupid.com, prateći onlajn profile 4.300 žena.

3 komentara

Ovih devet pitanja ojačaće svaku dugu vezu

Prvi sastanak je uglavnom najuzbudljiviji i imate toliko toga da ispričate i saznate jedno o drugom. Međutim, šta nakon izlazaka? Kasnije, u dugoj vezi treba da održite taj komunikacijski polet s njenog početka. Postoje pitanja koja sigurno još niste postavili, a koja će vam dodatno produbiti odnos.

11 komentara

Samo ovakav raskid zaslužuje pomirenje: 5 znakova da treba da date partneru drugu šansu

Raskid koji se dogodio putem poruke na telefonu ili koji je uključivao vikanje, agresivne ispade i uvrede, znak je da o pomirenju ne treba ni da razmišljate. Period odmah nakon raskida veze s partnerom zna da bude vrlo bolan. Tada zapravo najviše razmišljamo o razlozima raskida, ali i o mogućnosti pomirenja.Ovo su pet znakova koji pokazuju da bivšem ipak možete da pružite drugu priliku.

10 komentara

Sve čemu nas je učila serija "Seks i grad" je - pogrešno

Legendarna serija "Seks i grad", po kojoj su snimljena i dva filma, jeste jedan od ultimativnih vodiča za pitanje muško- ženskih odnosa kada je moderna žena u pitanju. Ipak, nije baš sve tako kako je kultni "Seks i grad" to prikazao. Ovo su neke od zabluda koje su se provlačile kroz ovu seriju.

21 komentara
prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu