Moda

Foto: Gettyimages

Ovo su najbolje odevene zvezde na dodeli Emi nagrada FOTO

Sezona dodele nagrada službeno je započela Emijima. Sedamdeseto izdanje najprestižnije američke televizijske nagrade održalo se u Majkrosoftovoj dvorani u Los Anđelesu. Kako to obično uvek bude, osim priče o nosiocima nagrada, nedeljama se govori o modi.

7

Trudnice prošetale na Rijaninoj reviji donjeg veša

Pevačica Rijana je na nedelji mode u Njujorku predstavila svoju kolekciju donjeg rublja "Savage x Fenty". Ona je na reviji angažovala raznovrsne modele - mršavije, punije, svetlije i tamnije puti, ali i dve trudnice, što je bilo najveće iznenađenje.

5 komentara

Budite "na nivou" i u jeftinim krpicama

Kada je stil u pitanju, zaista je sve pitanje stava. Kako nosite odeću, privlačite poglede, kako se držite i osećate u svojoj koži, a i odeći koju birate. Neke žene imaju talenat da izgledaju "kao milion dolara". Ako niste, a želite da budete među njima, ovo je pet korisnih smernica.

1 komentara

Otkrivamo kako će izgledati nova kolekcija Biljane Tipsarević u Parizu i Londonu

Jedna od najpopularnijih i najuspešnijih domaćih dizajnerki Biljana Tipsarević u proteklom periodu intenzivno je radila na Haute Couture kolekciji proleće/leto 2019. svog brenda Emilie by Biljana Tipsarevic, koji je početkom leta uspešno plasirala na međunarodnom tržištu. Novu kolekciju čine glamurozne, bajkovite haljine sa ručno vezenim detaljima, u zlatnoj, srebrnoj, puder roze, beloj i nežno plavoj boji. U narednim danima biće dostupna u Parizu i Londonu.

4 komentara

Nov, bizaran trend - obrnuti džins

Nakon ekstremno iscepanih pantalona u modu su se vratile one iz jednog dela, ali novina je da se nose "naopako". Luksuzna modna platforma za prodaju odeće Farfetch predstavila je pantalone s "Inside-out" efektom, a izgledaju upravo tako kako se i zovu.

11 komentara
prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu