Budi bolja, budi bolje

Akcija "Budi bolja, budi bolje" se nastavlja: "Objavljivaćemo i savete psihologa" VIDEO

Na portalu b92.net u okviru akcije "Budi bolja, budi bolje" objavljivane su priče i ispovesti hrabrih žena koje zbog određenih problema prolaze kroz teške životne periode. Zbog velikog interesovanja i prijava, akcija se nastavlja tokom jula i avgusta meseca.

Ponedeljak, 11.07.2022.

15:13

Izvor: superžena

Akcija
Foto: B92

Podeli:

Gošća emisije "150 minuta" televizije "Prva" bila je urednica Superžene Marija Mićanović koja je pričala o daljim planovima za veliku letnju akciju portala B92.net.

"Prvi jul je bio zvanični datum kraja naše akcije, ali tokom ovog meseca pristigao je veliki broj prijava i ispovesti tih hrabrih žena i mi smo rešili da tokom leta - jula, avgusta i delimično u septembru, produžimo našu akciju i nastavimo sa objavljivanjem", istakla je Mićanovićeva.

Priča jedne majke: "Nisam plakala, nisam smela zbog Milice"; "Moramo da verujemo sebi i najbližima"

Takođe, pored ispovesti hrabrih žena, biće objavljivani i stručni saveti koji mogu da doprinesu poboljšanju mentalnog zdravlja, jer, kako kaže gošća emisije, o mentalnom zdravlju se ne ćuti.

"Od 1. juna smo objavili preko 20 tekstova na Superženi, a više od polovine su bile ispovesti naših čitateljki. Mi ćemo nastaviti da pišemo i objavljujemo, a nama je drago što se ova akcija nastavlja. Primetili smo da ženama treba prostor da pričaju o svom mentalnom zdravlju, znači, to je tema o kojoj ne smemo da ćutimo. Mi smo zaista imali sluha za ove bitne teme, pa smo na portalu B92 odlučili javno da pričamo o problemima današnjeg društva".

Marija: "Sve sam posmatrala crno; zahvaljujući stručnjacima promenila sam pogled na život"

Za sam kraj razgovora, Marija Mićanović je istakla da je odziv bio velik, te da su se žene javljale i iz regiona, a ne samo iz Srbije.

"Kampanja 'Budi bolja, budi bolje' ne poznaje granice, javljale su se žene iz regiona, javljale su se iz Bosne i, ako se ne varam, i iz Crne Gore", zaključila je ona.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare