Aktuelno

Indijski horoskop: Za ove znakove zacrtan je veliki novac u 2023. godini, biće "puni kao brod"

Na pragu 2023. godine astrolozi širom sveta daju prognoze za narednu godinu.

Sreda, 21.12.2022.

13:12

Izvor: hayat.ba

Indijski horoskop: Za ove znakove zacrtan je veliki novac u 2023. godini, biće
Foto: Ground Picture/shutterstock

Podeli:

Indijski astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo za četiri horoskopska znaka koje naredne godine očekuju velike promene nabolje.

Vrisha (Bik)

21. april – 21. maj


Tranzit Jupitera prolaziće kroz vaše 11. polje sve do 22. aprila 2023. i doneti vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru i poznanstva sa uticajnim i moćnim ljudima koji će prepoznati vaš potencijal.

To vreme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja koja vama ne pada teško jer ćete taj novac investirati i uvećati. Nakon 22. aprila Jupiter prelazi u vaše 12. polje tajni, pa su mogući nepredviđeni troškovi, zato na vreme napravite dobar plan budžeta za narednu godinu.

Kanya (Devica)

22. avgusta – 23. septembra


Vi ćete biti pravi sretnici naredne godine. Do 22. aprila Jupiter prolazi kroz vaše 7. polje partnerstva, što će vam doneti venčanje i ulazak u bračnu luku. To će biti sjajan period za saradnju sa kompanijama iz inostranstva i bilo koja vrsta ugovora biće veoma dobra za vas.

I nakon 22. aprila 2023. ostajete među sretnicima, samo što će se fokus pomeriti ka sticanju novca. U ovom periodu igrajte samo na sigurno i izbegavajte rizik jer ćete jedino tako uspeti u svom naumu.

Dhanu (Strelac)

23. novembar – 22. decembar


Pripremite se za poboljšanje i napredak na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na uslove života, pa je veoma moguće da ćete kupiti veći i lepši stan ili kuću, samo vodite računa da zbog toga ne ulazite u spor sa familijom. Bilo koja vrsta kupovine nekretnina do 22. aprila biće uspešna dokle god vam Jupiter bude tranzitirao 4. poljem.

Budite oprezni na polju karijere i izbegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Posle 22. aprila imaćete poteškoće sa decom, a ključ za prevazilaženje problema jeste iskrena komunikacija i razumevanje. Posle 22. aprila igrajte lutriju, veoma je moguće da ćete dobiti pozamašan dobitak.
Kumbha (Vodolija)

21. januar – 19. februar

Tranzit Jupitera kroz vaše 2. polje do 22. aprila može vam doneti uvećanje bogatstva i mogućnost za zaradu novca kroz dodatni posao koji vam je dosad bio hobi. Posvetite se porodici, posebno deci, i pokušajte da svet “gledate” iz njihovog ugla kako biste ih bolje razumeli.

Obratite pažnju na zdravlje i promenite navike, posebno kad je u pitanju ishrana. Što se tiče perioda posle 22. aprila, pokušajte da izbegnete konflikte na poslu. Posebno vodite računa kome šta pričate u poverenju da to ne bi stiglo do vaših šefova. Zato je najbolje da držite jezik za zubima i nikako se ne poveravate kolegama koje to mogu da iskoriste protiv vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare