Putokaz za muškarce, znak za žene - ovo radi dobar ljubavnik

Većina žena sanja o savršenom ljubavniku, ali retko koja u startu može da proceni kakav je muškarac u krevetu. Međutim, ukoliko naučite da dobro procenite, situacija bi mogla da vam postane jasna za svega nekoliko provedenih sati u njegovom društvu.

Subota, 28.05.2022.

13:12

Izvor: 24sedam.rs

Putokaz za muškarce, znak za žene - ovo radi dobar ljubavnik
Foto: 4 PM production/shutterstock

Podeli:

Govor tela je oduvek mnogo odavao, kao i određeno ponašanje. Potrebno je samo da "snimate" i upijate njegove poteze. A onda, naravno, i da ih dešifrujete.

Na primer, ukoliko je fin, pristojan i ljubazan, logično, to govori da je lepo vaspitan. Međutim, dodiri mogu mnogo toga da vam kažu. Baš kao i činjenica da muškarac ima strpljenje za vas.

Često vas dodiruje

Ovo se ne odnosi na seksualnu konotaciju. Zapravo, muškarci koji žele samo seks sa vama, najčešće će sačekati sa dodirima, sve dok ženu ne odvedu u krevet. Pažljivi ljubavnici cene dodir i van spavaće sobe: dodirne vam ruku dok razgovarate, uhvati vas za struk dok prolazite kraj njega, uhvati vas za ruku dok vam nešto objašnjava i slično - sve ovo su znakovi da će biti pažljiv i detaljan i u postelji, prenos.

Drži do finih manira


Ako vam uvek otvori vrata pre nego što uđete negde, pridrži vam kaput, pita vas kako ste i kako ste proveli dan, očigledno ste u društvu pravog džentlmena. A to je prilično velika garancija da će i u krevetu biti pravi gospodin.

Nije nervozan i brzoplet


Ako mu je jedino stalo da vas odvuče u krevet, verovatno će to želeti da uradi što pre, a samim tim će biti upadljivo nervozan i stalno će vas požurivati. Dečko koji strpljivo čeka da mu date zeleno svetlo, koji zaista želi da vas upozna, najverovatnije će i u krevetu biti strpljiv i nežan ljubavnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.