Mesečni horoskop: Očekuju nas nagli usponi i padovi, a ovi znaci će imati najviše sreće

Posle burnog i teškog maja, zakoračismo i u jun ove godine. Početna slika nije loša, jer u jun ulazimo pod velikim Vodenim trigonom koji čine Venera u Raku, Jupiter u Škorpiji i Neptun u Ribama. No, konjukcija Meseca i Saturna koja je takođe aktuelna početkom ovog meseca, opet u fokus baca muško ženske odnose, ali i sve ono što je vezano za finansije i posao. U ovom ćemo mesecu biti emotivniji i osetljiviji nego inače, biće velikih uspona i padova i u ljubavi, ali i po pitanju novca...

Petak, 01.06.2018.

09:20

Izvor: B92

Mesečni horoskop: Očekuju nas nagli usponi i padovi, a ovi znaci će imati najviše sreće
Foto: Thinkstock

Podeli:

Prva planeta koja menja znak je Merkur, koji 12. juna iz Blizanaca prelazi u Raka. Naše misli, komunikacija i postupci biće u njegovom tranzitu kroz ovaj znak obojeni emocijama, preosetljivošću, lakom uvredljivošću. Merkura čekaju Saturn i Pluton da mu održe neke teške lekcije – da mora da se nauči odgovornosti i da se ne vodi srcem, već razumom. Merkur će imati podršku Neptuna i Jupitera koji će mu dati dobre ideje, kreativnost i maštovitost.

Odmah za njim sledi Venera, koja 13. juna ulazi u Lava. Jeste da izlazi iz opozitnih aspekata sa Saturnom i Plutonom, koji su donosili težinu i dramu u ljubavnim odnosima, ali i po pitanju finansija, ali takođe gubi podršku i Neptuna i Jupitera, koji su joj davali snagu da sve te teškoće nekako izgura. Ulaskom u Lava ide u kvadrat sa Uranom, pa eto turbulencije, eto dramatičnosti i velikih preokreta po pitanjima srca, pogotovo što će u svom daljem tranzitu biti i u opoziciji sa Marsom i kvadratnom aspektu sa Jupiterom, pa će nam ljubavno-finansijske tragikomične predstave biti servirane maltene na dnevnoj bazi.

Sledeći je mlad Mesec u Blizancima 14. juna. Vrlo pozitivan i lep mlad Mesec, koji daje ogromnu šansu novim počecima u bilo kojoj životnoj sferi, ali onim počecima koji u sebi nose saglasje razuma i emocija. U prevodu – ne može samo mozgom, ne može samo srcem. Oba moraju biti uključena „u igru“ jer će jedino na taj način sve ono što pokrenemo funkcionisati...

19. juna Neptun kreće retrogradnim hodom, pa ćemo više da se bavimo introspekcijom, preispitivanjima, tajnama, možda će neki od nas biti opijeni tajnim ljubavnim odnosima ili privučeni nekoj drugoj vrsti slatkih „poroka“.

21. juna i Sunce prelazi u znak Raka, obeležavajući početak vladavine ovog znaka. I ovo baca akcenat na kuću, porodicu, emotivnost, decu, sigurnost, ali i naglašava težinu u nekim partnerskim odnosima i potrebu da porodica ne trpi zbog poslovnog i materijalnog segmenta.

Mars kreće retrogradnim hodom 26. juna u znaku Vodolije i ići će unazad sve do pred kraj avgusta ove godine. Mars u Vodoliji je i sam po sebi „čudak“ a još u retrogradnom kretanju – čudak na kvadrat, pa će naše akcije biti potpuno neuhvatljive i nepredvidive.

Pun Mesec u znaku Jarca nastupa 28. juna, i to opet u konjukciji sa Saturnom, kao i na samom početku meseca, a Merkur prelazi u znak Lava 29. Vreme gromoglasne rike počinje.

Jun mesec – čudan mesec. Nepredvidiv, sa velikim oscilacijama, sa ogromnim uspesima i isto tako dubokim padovima. Pa, kako kome zapadne....a nadam se da ćeš ti, čitaoče – biti dobre sreće!

Neka vam je uspešan i berićetan ovaj jun! Srećno!

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare