Ovi znakovi ne mogu da se "sastave" nakon raskida: Kraj veze je za njih kao "smak sveta"

I dok neki ljudi veoma brzo prebole raskid, drugi, pak, muče muku sa trenutnim emocijama koje ih obuzimaju. Ovi horoskopski znakovi ne mogu da se sastave nakon prekida partnerskog odnosa.

Sreda, 23.11.2022.

13:07

Autor: J.V.

Ovi znakovi ne mogu da se
Foto: Estrada Anton/Shutterstock

Podeli:

Rak

Rakovi su preosetljivi i, generalno, imaju problem s bolnom prošlošću. Izuzetno su odani osobama koje vole, iako su im one prouzrokovale bol. Čak i ako im je bivši partner slomio srce na dva dela, voleće ga do kraja života i nadaće se pomirenju.

Ovim znakovima je "prekipelo": Do kraja nedelje će raskinuti emotivne veze

Ribe

Ribe ne mogu tek tako da zaborave prošlost, to kod njih ne funkcioniše. Njihova emocionalna bol je intenzivna, te u trenutku slabosti zovu svoje bivše partnere. One se, takođe boje samoće, a prekid sa prošlošću nije opcija.

Ovi znakovi su miljenici zvezda: Početkom 2023. godine ostvariće im se dugo očekivane želje

Lav

Oni nakon prekida veze postaju bezosećajni, jer ne mogu da shvate da je jednoj ljubavi došao kraj. Patnja Lavova je očigledna i duh im je slomljen. Vedrinu i srdačnost menjaju sa gordošću i to će trajte sve dok nova osopa ne ušeta u njihov život.

Ovo su najbolji partneri za Škorpije: Veza sa jednim znakom smatra se "najvatrenijim" spojem

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare