Aktuelno

Oduzeće vam dah: Megan Markl za venčanje odabrala venčanicu iz snova

Megan Markl se pojavila u kapeli Svetog Đorđa u Vindzorskoj palati u ekstravagantnoj venčanici kakva priliči pravoj princezi.

Subota, 19.05.2018.

13:27

Izvor: B92

Oduzeće vam dah: Megan Markl za venčanje odabrala venčanicu iz snova
Foto: Getty

Podeli:

Iako se dugo spekulisalo kome će Megan Markl ukazati svoje poverenje mlada je, na iznenađenje svih, odabrala da nosi kreaciju francuskog brenda Živanši.

Kreativni direktor kuće, dizajnerka Kler Vajt Keler imala je težak zadatak da osmili jedinstvenu haljinu za buduću princezu, a po mišljenju mnogih uz malo mašte i umeća uspela je da stvori doslovno haljinu iz bajke.

Foto: Getty

Svedena, ženstvena i elegantna, kako je Megan i opisivala svoju venčanicu iz snova, kreacija poseduje "čamac izrez", kakav je nosila nekada Odri Hepbern i strukirani kroj koji ističe njenu savršenu liniju.

Kao prava damska kreacija haljina poseduje dugački šlep, koji nežno pada u slojevima i dodiruje pod - što je jedan od najsofisticiranijih detalja koji su fotografi pokušavali da uhvate iz svih uglova.

Foto: Getty

Nežna venčanica izrađena je od delikantog tila, a cvetni detalji su ručno rađeni i izvezeni su od svilenog konca koji se blago presijava pod svetlošću fotoaparata.

Osim haljine, detalj koji nikome nije mogao da promakne je svakako dijamantska dijadema kraljice Meri čvrsto upletena u Meganinu nisku punđu.

Kako vam se sviđa izgled predivne Megan Markl? Pišite nam u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.