Oko stotinu izbeglica sprovedeno u park

Sreda, 15.09.1999.

02:18

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Oko stotinu izbeglica sprovedeno u park Oko stotinu izbeglica sa Kosova iseljenih u utorak ujutru iz osnovne skole u Adranima kod Kraljeva nalazi se u gradskom parku. Oni su dopisniku ANEM-a rekli da su mestani sela u ponedeljak uvece dobili rok da se do jutra isele sto su oni i ucinili. Izbeglice kazu da su krenule put Beograda u nadi da ce im biti obezbedjen neki smestaj. Milicija ih je zaustavila i sprovela do parka, javlja dopisnik ANEM-a iz Kraljeva.

Oko stotinu izbeglica sa Kosova iseljenih u utorak ujutru iz osnovne skole u Adranima kod Kraljeva nalazi se u gradskom parku. Oni su dopisniku ANEM-a rekli da su mestani sela u ponedeljak uvece dobili rok da se do jutra isele sto su oni i ucinili. Izbeglice kazu da su krenule put Beograda u nadi da ce im biti obezbedjen neki smestaj. Milicija ih je zaustavila i sprovela do parka, javlja dopisnik ANEM-a iz Kraljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare