Aktuelno

Nikako nisu materijal za ženidbu: Ovi muškarci ne mogu da žive bez mamine suknje

Svaki znak ima svoje jedinstvene kvalitete, ali postoje neki koji su posebno skloni razvijanju duboke, ponekad preterane veze s majkom.

06.04.2024.

15:30

Izvor: Index.hr

4
Nikako nisu materijal za ženidbu: Ovi muškarci ne mogu da žive bez mamine suknje
Profimedia

Podeli:

Ovaj fenomen, poznat kao "mamini sinovi", može biti izazov za partnerske odnose. Žene često savetuju da budu oprezne pri ulasku u ozbiljne veze sa muškarcima u ovim horoskopskim znakovima:

Rak

Rak, vodeni znak, poznat je po svojoj emocionalnoj dubini i snažnoj povezanosti s domom i porodicom. Muškarci rođeni u ovom znaku često su vrlo bliski s majkom, što može biti divno, ali i izazovno za njihove partnere. Rakovi cene porodični život i skloni su tražiti isti nivo brige i pažnje od svojih partnerki kakvu su primili od svojih majki.

Dok je njihova predanost porodici pohvalna, može dovesti do situacija u kojima partnerka oseća da se mora takmičiti za njegovu pažnju i ljubav s njegovom majkom.

Bik

Bikovi su zemljani znakovi, poznati po svojoj pouzdanosti, upornosti i sklonosti komforu.Muškarci rođeni pod ovim znakom često imaju duboku vezu s majkom koja deluje kao njihova glavna podrška i savetnica kroz život. Bikovi su skloni da teže sigurnosti koju su osećali u detinjstvu, što može dovesti do zavisnosti od majke.

To može stvoriti dinamiku u kojoj partnerka oseća da nikada u potpunosti ne može zadovoljiti njegove potrebe ili da se njene potrebe i želje stavljaju na drugo mesto.

Devica

Devica, još jedan zemljani znak, poznata je po svojoj analitičnosti, metodičnosti i ponekad preteranoj kritičnosti. Muškarci često traže savršenstvo u svemu, uključujući i svoje odnose, što može biti rezultat visokih očekivanja koja su im postavljena u detinjstvu, često od strane majki. Ova težnja za savršenstvom može se manifestovati kao neprestano upoređivanje partnerke s njegovom majkom, što stvara osećaj frustracije