Aktuelno

Raskidaju na najgori mogući način: Da li ste među ovim astro-parovima?

Raskidi su bolni, ma koliko emocija bilo uključeno i ma koliko veza trajala, i svako od nas ih proživljava na drugačiji način.

17.04.2024.

12:11

Izvor: Ženski magazin

1
Raskidaju na najgori mogući način: Da li ste među ovim astro-parovima?
Antonio Guillem/Shutterstock

Podeli:

Neki ljudi potpuno izbrišu partnera iz svog života, drugi prekidaju glasnim svađama, nasilnim emocijama i sa mnogo gorčine. Postoje i oni koji zrelim razgovorom mirno raskinu i uspevaju da zadrže prijateljske odnose s bivšim partnerom. Drugim rečima, raskidi se mogu podeliti na dobre i loše.

Zodijak ovaj put analizira horoskopske parove koji na najgori mogući način prekidaju svoje veze.

Ovan i Bik

Ovi horoskopski znaci su od samog početka loša kombinacija i samim tim loš raskid je gotovo neizbežan. Ovan obično završava vezu tako što mu postaje dosadno i želi promenu. Ali kod Bika su stvari malo drugačije. Biku je potrebno vreme da pusti voljenu osobu i neće je ostaviti bez velike muke. S obzirom na to da su Bikovi tvrdoglavi i da Ovnovi ne odstupaju od svog položaja kada uđu u sukob, ovaj astro-par nije u stanju da pronađe zajednički jezik.

Ovnovi su poznati po lošem temperamentu i izlivima besa. Oni uživaju u drami i energiji proizvedenoj u žestokoj svađi s Bikom. Velike su šanse da će Ovan poželeti da se skrasi sa svojim partnerom Bikom nakon nekog vremena, ali ako čekaju predugo, Bikovi neće želeti da se vrate.

Lav i Škorpija

Raskid između Lava i Škorpije lako može da se pretvori u borbu između dva ega. Oboje su vrlo strastveni, tako da će kraj odnosa biti veoma intenzivan i bolan. Pripadnici oba znaka žele da kontrolišu druge i vrlo su egocentrični. Škorpija može pokušati da suzbije emocije, ali pre ili kasnije te emocije će eksplodirati i uništiti Lava.

Kada je Škorpija ranjena, ona napada na različite načine, koji uključuju uvredu i osvetu. Iako su Lavovi moćni, oni imaju osetljivu stranu i veruju da je raskid sasvim prirodna stvar.

Blizanac i Strelac

Razdor između ova dva znaka ne bi bio potpun bez rata rečima. Oboje imaju problema s vezivanjem za druge i žele da budu slobodni. Blizanac i Strelac imaju mnogo toga zajedničkog, jer žele da razgovaraju, probaju nove stvari, nova prijateljstva i žele da izraze svoje ideje. Ali kada stvari krenu naopako, žele da pobegnu što je pre moguće.

Blizanci i Strelčevi obično biraju da ignorišu problem i najlakše im je da raskinu preko instant poruke, imejla ili telefona. S obzirom na to da se komunikacija odvija preko nekog tehnološkog uređaja, oni će slobodno reći sve što im pada na pamet i mnogo uvredljivih stvari. Oba horoskopska znaka seku rečima, tako da je njihov raskid bolan, brutalan i okrutan.

Vaga i Jarac

Jarčevi su veoma posvećeni u vezi i njima je teško da prekinu, dok će Vaga lako okrenuti novi list. To stvara problematičnu dinamiku između dva znaka. Jarac ne može da shvati kako Vaga tako lako može da zaboravi sve lepe stvari iz njihove veze. Vaga ne želi sukob, ali ako nema izbora, napada svom snagom.

Jarac samo želi da izgladi nesporazume koji su se desili u odnosu i spreman je da učini sve što može da spase vezu. Kada Jarac primeti da Vaga odustaje, on će pokušati na sve načine da održi vezu i zadrži Vagu. Vaga to neće moći da podnese i tražiće da se oslobodi iz njegovih kandži koristeći sva raspoloživa sredstva.

loader