Aktuelno

Povrediće vas i neće ih gristi savest, ove znakove nije briga za tuđa osećanja

Astrolozi kažu da su hladni i da ih neće zaboleti ukoliko nekoga povrede.

24.04.2024.

10:36

Izvor: Index.hr

10
Povrediće vas i neće ih gristi savest, ove znakove nije briga za tuđa osećanja
HBRH/Shutterstock

Podeli:

Svima nam se ponekad dogodi da slučajno nanesemo emocionalnu bol drugoj osobi. Dok neki ljudi odmah osete grižu savesti i trude se da isprave situaciju, drugi kroz takve situacije prolaze bez vidljivih znakova kajanja.

U daljem tekstu osvrnućemo se na horoskopske znakove koji su, prema astrološkim verovanjima, hladniji i ne osećaju bol kada nekoga povrede.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i originalnosti, ali i po emocionalnoj distanci. Oni teže ka objektivnosti i često se oslanjaju na logiku više nego na emocije, zbog čega ponekad nisu svesni kako njihovi postupci utiču na druge.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj prirodi i sposobnosti prilagođavanja. Međutim, ta ista fleksibilnost može da ih učini  pomalo nepredvidivima u emocionalnim odnosima. Kada su fokusirani na različite aspekte svog života, mogu nenamerno zanemariti tuđa osećanja nakon što nekoga povrede.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj direktnosti. Vole biti prvi i često deluju impulsivno. Ta njihova sklonost brzom reagovanju može dovesti do situacija u kojima drugima nanose emocionalnu bol, bez razmišljanja o posledicama svojih dela. Iako nisu nužno bezosećajni, ponekad mogu tako da deluju, jer se ne žele da kažu "izvini" kada nekoga povrede.