Aktuelno

Svi žele da ih imaju u životu: Ovo su najlojalniji znakovi horoskopa

Oni će vam čuvati leđa, biti tu kad ste u nevolji, oraspoložiti vas kada ste tužni i pojaviti se niotkuda kada su vam potrebni.

25.04.2024.

13:05

Izvor: Večernji.hr

6
Svi žele da ih imaju u životu: Ovo su najlojalniji znakovi horoskopa
BalanceFormCreative/Shutterstock

Podeli:

Ako vas sve vaše kolege ljute jer ste upropastili veliku prezentaciju, da li će vam vaš najbolji prijatelj na poslu čuvati leđa? Ako svi u vašoj grupi imaju stav "rekao sam ti" kada konačno prekinete s partnerom, da li će vaš pravi prijatelj ostaviti svoja osećanja po strani? Ali odanost je često suptilnija. To je osoba koja se pojavi nenajavljena s kolačićima kad imaš loš dan, ona koja ti svaki dan šalje poruke da se oporaviš nakon raskida. Ova se osobina može zasnivati na horoskopskom znaku.

Lav

Ako ste ikada bili na zabavi s Lavom, znate da će on biti prvi na plesnom podijumu, pokrenuti publiku i pobrinuti se da svi uživaju. To nije samo zato što voli da se zabavlja već i zato što voli da vidi druge nasmejane. "Uvek možete računati da će vam Lav ulepšati dan, čak i u najmračnijim vremenima", kaže astrološkinja Tara Benet. "Lavovi stvaraju dobre prijatelje i biće uz vas u dobru i zlu. Međutim, njihova lojalnost nije bezuslovna. Zauzvrat očekuju nepokolebljivu predanost", upozorava Tara Benet.

Škorpija

Ovaj zloglasno nepoverljivi i tajanstveni znak vrlo je selektivan u pogledu toga gde će pokazivati ​​svoju odanost. "Morate skakati kroz obruče kako biste ušli u najuži krug, ali kada to učinite, tu ste ya ceo život. Škorpije su i predane i zaštitnički nastrojene. One iznad svega cene lojalnost i ne tolerišu izdaju, niti ruše poverenje", kaže Tara Benet. Dakle, ako izdate Škorpiju, očekujte da će njena lojalnost istog trenutka nestati. Zapravo, astrološkinja Valeri Evans kaže da će Škorpija ići toliko daleko da će vas testirati kako bi bila sigurna da ste vredni poverenja.

Jarac

Jarcem vlada Saturn, planeta odgovornosti i predanosti, pa ovaj praktični znak igra "po pravilima", objašnjava Valeri Evans. Iako  lojalnost najviše možete primetiti na radnom mestu, Tara Benet kaže da im je lojalnost prema svima, od prijatelja i porodice do kolega, prirodna. "Jarcu jednostavno ne bi palo na pamet da zabije nož u leđa ili napusti nekoga u trenutku njegove nevolje", dodaje Tara Benet. Umesto toga, oni će zasukati rukave i učiniti što se mora.

Ribe

Empatične Ribe u potpunosti su odane. Duboko osetljive i intuitivne, sklone su preuzimanju emocija drugih kao da su njihove. Kao što Tara Benet objašnjava: "Ribe sanjaju o svetu punom srećnih ljudi", i potrudiće se da ostvare tu viziju. "Izdaja prijatelja ili voljene osobe povredila bi Ribe jednako duboko kao da su izdale same sebe", napominje ona. Ribama se možete poveriti bez straha od osude i nemojte se iznenaditi ako vam se nađu na vratima s kutijom maramica pre nego što im uopšte kažete da ste uznemireni.

Rak

Kao i Riba, Rak može biti čak i previše nesebičan. Ovaj brižni, osetljivi znak stavlja prijatelje i porodicu na prvo mesto, često čak i iznad sebe. Ali za razliku od nekih drugih znakova na ovom spisku, on i ne očekuje ništa zauzvrat. Briga o drugima Raku je prirodna, a saznanje da ste ih vi odabrali da im se obratite u vreme nevolje ispunjava ih radošću. "Oni teže ka stvaranju doma punog ljubavi", primećuje Valeri Evans. Žele da se osećate prijatno u njihovom prostoru, a to obično uključuje tople, sveže pečene kolačiće ili domaću pileću supu.

Bik

Da, Bikovi su tvrdoglavi, ali to znači da su im "bitni rutina i stabilnost", primećuje Tara Benet. Ona kaže da čvrsto stoje pri svojim uverenjima i da su "lojalni svom intimnom krugu". "Oni su stena na koju se možete osloniti i ne plaše se obavljanja teškog posla u vezama", objašnjava ona. "Bikovi ne uspostavljaju veze brzo, ali kada to učine, u njima su na duge staze, bilo romantične ili prijateljske." Kako Valeri Evans dodaje, kada svi ostali budu upleteni u dramu i beznačajne detalje, Bik će ostati pribran i voditi vas kroz oluju, piše Best Life.

loader