Aktuelno

Počinje najsrećniji period za ljubav: Ko će priznati emocije, a koga čeka brak?

Venera je u znaku Bika i ovaj period trajaće do 23. maja, a evo šta donosi svakom horoskopskom znaku.

02.05.2024.

13:15

Izvor: Ona.rs

0
Počinje najsrećniji period za ljubav: Ko će priznati emocije, a koga čeka brak?
Ivanko80/Shutterstock

Podeli:

Venera je 29. aprila ušla u znak Bika i donosi hedonizam, zadovoljstvo, a pre svega prilike za nove ljubavi ili brak. Venera je vladar znaka Bika i sve do 23. maja astrolozi smatraju da je najsrećniji period za ljubav za sve horoskopske znakove. Svi možemo očekivati snažnu romantičnu atmosferu.

Oni koji su slobodni mogli bi pronaći nekoga ko deli slične stavove o tome šta je važno u životu. Oni koji su zauzeti, fokus će u narednih skoro mesec dana biti na fizičkoj naklonosti. Dobro je vreme da se parovi usklade oko svakodnevnih stvari.

Evo šta svim znakovima donosi Venera u Biku.

Ovan

Venera u Biku će vas podstaći da usporite tempo. Prihvatite ovu promenu i pokušajte da uživate u svakom zajedničkom trenutku s voljenom osobom. To će biti senzualni trenuci romantike.

Bik

Oslobodićete neodoljiv šarm tokom ovog perioda. Osim toga, samopouzdanje će vam biti na višem nivou, kao i harizma. Iskoristite ovu dobru energiju planeta ljubavi da se fokusirate baš na ono što vam je važno. Otpustite ljude koji nisu u skladu s vašim vrednostima.

Blizanci

Bićete skloni romantičnim fantazijama i dopustićete da vas strast odnese u nove pravce. Ipak, budite oprezni da vas ne zavede osoba kojoj nedostaje posvećenost. Pobrinite se da date prioritet odnosima s dragim ljudima. Stvorićete nezaboravna iskustva.

Rak

Ljubav bi vas u ovom periodu mogla iznenaditi. Ostanite otvorenog uma i potrudite se da se manete ekrana. Možete pronaći ljubav preko društvenih mreža, ali i preko društvenih okupljanja ili izleta. Uz to, nemojte se iznenaditi ako se rodi ljubav sa dugogodišnjim prijateljem.

conrado/Shutterstock

Lav

U ovom periodu možete da privučete neverovatne ljude. Kada imate samopouzdanje, prirodno ćete privući druge ljude ka sebi. Iskoristite priliku da pokažete fantastičnu ličnost u profesionalnom životu. Razmislite da unesete glamur u svoj način odevanja.

Devica

Nemojte odbaciti mogućnost veze na daljinu, pošto Venera ulazi u vaše prirodno deveto polje, polje putovanja. Ako postoji prava ljubav i jaka povezanost, razmislite o planiranju romantičnog bega od svega sa voljenom osobom.

Vaga

Ovaj znak Zodijaka će želeti nešto više misterije. Međutim, nemojte preterivati. Imaćete šansu da poradite malo na svom načinu zavođenja, jer će vas Venera naterati da produbite svoju vezu tako što ćete biti otvoreniji sa svojim partnerom.

Škorpija

Idealna je pozicija Venere za vas - nalazi se u kući braka. Ako ste slobodni, budite spremni da privučete nekoga svojim šarmom i to bez mnogo napora. Samo budite iskreni u svojim namerama i uživajte u svim aktivnostima.

Strelac

Bićete efikasni u narednih nekoliko nedelja. Žudećete za boljom organizacijom tokom ovog haosa. Želećete da malo više poradite o svojim planovima, jer ćete samo tako doći do zacrtanog cilja.

Jarac

Možete očekivati više glamura i strasti tokom boravka Venere u Biku. Sami sebi ćete biti na prvom mestu. Poznati ste kao velika vrednice, ali je vreme i da pokažete da znate da se zabavite. Osmehnite se i budite vedri.

Vodolija

Vaš fokus će biti na polju porodice. Čak i ako sve bude teklo po planu, postojaće nešto što o čemu ćete i dalje razmišljati. Idealno je vreme da preduzmete neku akciju, bilo da se radi o preuređenju doma ili zdravom kuvanju obroka.

Ribe

Ponekad bi valjalo da zadržite svoje ideje za sebe i sačekate pravi trenutak da ih obelodanite. Ipak, vreme je da otvoreno podelite svoje ideje i osećanja, ali i rizik da ih pokažete onome ko vam se dopada.