Aktuelno

Ova tri znaka mrze da budu singl, uvek imaju partnera za "brzu akciju"

Imaju tendenciju da u svakom trenutku imaju otvorene četiri aplikacije za upoznavanje...

16.05.2024.

20:12

Izvor: Ženski magazin

0
Ova tri znaka mrze da budu singl, uvek imaju partnera za "brzu akciju"
Nadya Lukic/Shutterstock

Podeli:

Dok neki znakovi napreduju u tome što su sami, drugi mrze da budu singl, pa pristupaju izlasku gotovo kao da je to posao s punim radnim vremenom i neće prestati da skeniraju dok ne pronađu savršenog partnera.

3 znaka koji "mrze" da budu sami:

Bik

Bik se retko oseća potpunim sve dok ne pronađe "drugu polovinu". Kao znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi, sanjaju o prvim sastancima, romantičnim večerama i leptirićima u stomaku. Njihov cilj je da pronađu partnera za dugotrajnu vezu, kako bi nesmetano uživali u rutini koja im se toliko sviđa.

Rak

Rakom vlada mesec, koji oličava sigurnost u svim njenim oblicima, uključujući i emocionalnu sigurnost. Ovaj empatičan vodeni znak je profesionalac u tešenju onih oko sebe, ali takođe vole da se o njima brine. Rak žudi za stabilnošću i lakoćom u vezi, pa se često osećaju izgubljeno i preopterećeno kada su slobodni.

Vaga

Vage su prosto pod stresom kada su slobodne. Njihov cilj je da odmah pronađu idealnog partnera i čine sve da se to dogodi. Kao znak kojim vlada Venera, Vaga je po prirodi znak koji se revitalizuje flertom. One vole ljubav, ali takođe žude za pažnjom. Zato se ovaj vazdušni znak oseća pod stresom kada ne vidi potencijalnog partnera na horizontu. Umesto da se povuče i čeka da vidi ko će biti srećnik koji im se nađe na putu, oni će se žaliti svim svojim prijateljima koliko mrze svoju usamljenost.