Aktuelno

Blago onom ko ih oženi: Najbolje supruge rađaju se u ovim znakovima

Uz njih vas čeka predivan zajednički život, prema tumačenju astrologa.

19.05.2024.

19:14

Izvor: Index.hr

21
Blago onom ko ih oženi: Najbolje supruge rađaju se u ovim znakovima
Antonio Guillem/Shutterstock

Podeli:

Kaže se da je ljubav komplikovana. Međutim, ako pogledamo horoskop, možemo se uveriti da su neke stvari poprilično jednostavne – barem kada je u pitanju odabir idealne partnerke.

Za žene rođene u ovim horoskopskim znakovima vlada mišljenje da su najbolje i najodanije supruge.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj nežnoj i brižnoj prirodi, a kada se zaljube, pretvaraju se u prave ljubavne lavice. Njihova posvećenost porodici ne poznaje granice. Ne samo da će vas slušati, već će razumeti i ono što niste izrekli. Kad imate ženu Raka uz sebe, imate partnerku koja će vam biti najbolji prijatelj, saputnica i čuvarka doma.

Bik

Bikovi su oličenje stabilnosti i lojalnosti. Žene rođene u ovom znaku poseduju neverovatnu izdržljivost i strpljenje kada je reč o ljubavi i braku. Njihova praktična priroda savršeno se balansira s neverovatnom senzualnošću, čineći ih ženstvenim u svakom pogledu. Uz ženu rođenu u znaku Bika bićete presrećni.

Lav

Ako tražite partnerku koja će vas uvek inspirisati, žena Lav je upravo to. Svojom vatrenom energijom i samopouzdanjem osvaja na prvu. S Lavicom je svaki dan avantura, a njena odanost i zaštitnički instinkt čine je partnerkom iz snova. Nikad vam neće biti dosadno uz nekoga ko vas voli s toliko vatrene strasti.

Ivanko80/Shutterstock
 

Vaga

Vage su oličenje gracioznosti i harmonije, a njihova urođena diplomatija čini ih izuzetno sposobnim za održavanje skladnih odnosa. Žene Vage uvek će se truditi oko vas, balansirajući između vaših i svojih potreba, stvarajući ravnotežu kojoj nema premca.

S njom ćete uvek imati elegantnu i rafinisanu suprugu koja zna kako s lakoćom proći kroz najteže životne situacije. Njena ljubav prema pravdi i miru osigurava sklad u domu.

Devica

Device su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi, ali kad se zaljube, uložiće neverovatnu količinu truda kako bi njihovi partneri bili srećni. Žene Device su izuzetno organizovane, stoga će vaš zajednički život uvek biti besprekorno uređen.

Njihova briga za detalje čini ih idealnim partnerkama za planiranje budućnosti, dok će vas istovremeno ponekad iznenaditi pažljivim gestovima i ljubavnim porukama.

Ribe

Ribe su sanjarke Zodijaka, a njihova ljubav prema partnerima uvek je prožeta dubokim emocijama i maštovitim gestovima. Žene Ribe će vaš dom pretvoriti u mirnu oazu ljubavi i kreativnosti, a njihova saosećajnost i razumevanje čine ih savršenim partnerkama. Njihova sklonost romantici osigurava da ćete uvek imati nekoga ko veruje u snove i bori se za vašu ljubav s bezuslovnom predanošću.