Aktuelno

Ovo je najsrećniji datum u junu: Pribeležite ga, jer tada kreću lepe promene

Kako već sada govore astro prognoze, jun će biti veoma pogodan po pitanju novca i poslovnih planova, no jedan datum se definitivno posebno ističe.

27.05.2024.

14:40

Izvor: Atma.hr.

0
Ovo je najsrećniji datum u junu: Pribeležite ga, jer tada kreću lepe promene
NatRomero/Shutterstock

Podeli:

Tog dana će vam sve ići na ruku, gotovo kao da su neke nevidljive sile na vašoj strani. Moguća su unapređenja, značajni uspesi, i otvaranje ka novim prilikama koje vam na duže staze mogu donositi veći novac.

Zato je bitno da u svom kalendaru zaokružite 22. jun, jer se od tog dana sve menja. 

Kako tvrde astrolozi, razdoblje punog Meseca se energetski razlikuje od ostalih mesečevih faza, te će nam u ovo vreme ova moćna planeta bukvalno čitati misli.

Upravo 22. juna odviće se pun Mesec u Jarcu, a ovaj duo pravi odlično tle za ispunjenje želja, posebno onih koje su vezane za karijeru. 

Ozbiljni Jarac neće tolerisati opuštanje: ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Meseca ne traje jedan dan, već nekoliko dana pre punog Meseca i nekoliko dana nakon.

Podsetimo, 20.6. događa se letni solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što ste zamislili brže će se ostvariti, pogotovo ako napravite ritual