Aktuelno

Oprez za sve znakove: 5 opasnih datuma u junu, jedan je posebno kritičan

Astrolozi kažu da nas tokom juna očekuje 5 vrlo izazovnih dana i upozoravaju sve da budu na oprezu.

27.05.2024.

21:56

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Oprez za sve znakove: 5 opasnih datuma u junu, jedan je posebno kritičan
Thx4Stock team/Shutterstock

Podeli:

To su dani u kojima ne treba rizikovati, jer su planete u disharmoniji ili nešto drugo negativno utiče na našu energiju. Znajući ove dane, možete ispravno planirati stvari, izbegavajući probleme. Evo koji su najizazovniji dani u junu, prema astrolozima.

4. jun – Merkur u konjunkciji s Jupiterom, a Sunce u konjunkciji s Venerom

Ovo je možda najopasniji dan u junu. Na ovaj dan biće dva negativna aspekta – konjunkcija Merkura s Jupiterom i Sunca s Venerom.

Ova četiri objekta, naime, odgovorna su za gotovo sva područja života, smatraju astrolozi i savetuju da budete oprezni i ni pod kojim okolnostima ne rizikujte.

Potrebno je da budete oprezni u svemu, bez izuzetka.

9. jun – Mars ulazi u znak Bika

Mars u Biku se oseća jako loše. Ovaj dan i narednih nekoliko nedelja biće obeleženi izrazito visokim nivoom agresije i to apsolutno nemotivisane.

Devetog će doći do eksplozije negativnosti na svim nivoima – kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, na poslu. Budite izuzetno oprezni sa svojim rečima i ne odgovarajte agresijom na napade neprijatelja.

Takođe, na ovaj dan ne bi trebalo da budete osvetoljubivi.

14. jun – Sunce i Merkur u konjunkciji

Ovo je vrlo opasan dan, ali prilično predvidiv.

Savet je da uvek sami zabeležite ša se događa vama i ljudima oko vas na ovaj dan kako biste shvatili kako Sunce i Merkur utiču na vas i vašu energiju.

Od opštih zabrana izdvajaju se zabrana putovanja i promene okruženja, kupovine i ozbiljnih finansijskih transakcija.

17. jun – najnepredvidiviji i najkontroverzniji dan

Ovaj dan obeležiće tri događaja odjednom. Prvi je povoljan, a reč je o prelazu Venere u znak Raka u kojem joj je vrlo prijatno. To znači da ćemo imati puno energije i entuzijazma u nadolazećim nedeljama, ali istog dana će i Merkur preći u znak Raka.

Ova planeta je izraženo destruktivna u ovom znaku, tako da je gotovo sva pozitivnost Venere poništena negativnošću susedne planete. Ovo je opasan dan za finansijske aktivnosti i aktivnosti generalno.

Iznad svega, Merkur i Venera će ući u međusobnu konjunkciju, što će biti poslednji ekser u kovčeg Venerinoj pozitivnosti. Kao rezultat toga, dan će postati vrlo, vrlo nepredvidiv i haotičan.

Budite izuzetno oprezni.

29. jun – početak retrogradnog Saturna

29. jun je opasan dan zbog Saturna koji će se okrenuti i početi da se "kreće u suprotnom smeru". To donosi stvaranje netačnih mišljenja o ljudima i događajima.

Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke i ne donosite ishitrene zaključke. Sistem vrednosti mnogih ljudi može se dramatično promeniti, zbog čega se ne treba uvrediti.

U opasnim danima važno je čuvati se ne samo loših misli, već i komunikacije s otrovnom okolinom. Skrivene opasnosti i nevolje mogu doći od loših ljudi.