Aktuelno

Ovaj datum biće koban za mnoge brakove: Najviše razvoda dogodiće se baš 2024.

Pomračenje u Vagi i Ovnu u naredne dve godine donosi iznenadne obrte u ljubavnim odnosima, zbog čega astrolozi predviđaju da će u 2024. godini biti mnogo razvoda.

12.06.2024.

17:47

Izvor: Krstarica/N. L.

0
Ovaj datum biće koban za mnoge brakove: Najviše razvoda dogodiće se baš 2024.
Dikushin Dmitry/Shutterstock

Podeli:

Svake godine pomračenja menjaju znakove horoskopa. Poslednjih godinu i po dana kreće se duž sazvežđa Škorpije i Bika, a polako se pomera prema Vagi i Ovnu do 2025. To su znaci veza, partnerstva, venčanja, razvoda, kao i sebičnosti i inicijative.

Prvo pomračenje je bilo u Ovnu, koji je vatreni kardinalni znak, što znači da je odgovoran za drastične promene u odnosima i ciljevima u životu. Nemojte se iznenaditi ako neko od ljudi rođenik u znakovima Ovna, Strelca ili Lava pomisli na drastične promene u životu – iznenada promene posao, najave razvod ili selidbu u drugu zemlju.

Tu su u najvećem iskušenju Ovnovi koji mogu bukvalno da preokrenu živote cele svoje porodice.Svi ćemo se suočiti sa oštrim proučavanjem odnosa u ljubavi i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage i izazivati neviđeni nalet razvoda. Nemojte se iznenaditi ako osetite želju da raskinete sa partnerom i počnete iznova. Baš tako deluje uticaj pomračenja! Čvor budućnosti će pratiti znak Ovna. Naučićemo kako da živimo po svojim pravilima, da budemo proaktivni i da se ne plašimo svojih želja. Ipak, astrolozi kažu da će to za većinu znakova Zodijaka biti dobro jer će se uveriti da je razvod ključ svih problema.

Ako se kriza uvukla u vaš brak, onda to treba da priznate i počnete da radite na tome, savetuju astrolozi. Prema pomračenjima u Vagi 2. oktobra 2024. godine, mnogi parovi će doneti odluku o razvodu. Zato imajte na umu da će upravo oko ovog datuma može da se javi želja za raskidom ili razvodom, ali povratka neće biti. Zvezde će staviti svoj pečat na ovu odluku, koja će vam promeniti ceo život.