Aktuelno

Ljubavni horoskop za ovo leto: Kome sudbina šalje nekog posebnog?

Zanimaju vas predviđanja za ljubavni život u naredna tri meseca? Pročitajte dalje i otkrijte šta vam zvezde spremaju.

15.06.2024.

14:37

Izvor: Večernji.hr

1
Ljubavni horoskop za ovo leto: Kome sudbina šalje nekog posebnog?
Profimedia

Podeli:

Leto 2024. donosi dašak romantične energije, suncem okupane dane i čarobne noći pod zvezdanim nebom. Ovog leta, svako ima priliku da doživi nezaboravne trenutke dok se odnosi produbljuju, simpatije cvetaju, a ljubavnici se povezuju na novim nivoima. S retrogradnom Venerom koja ne planira da unosi dramu, sve izgleda svetlije za sve horoskopske znakove.

Ovan

Ovnove čeka leto samospoznaje i ličnog razvoja. Severni čvor u vašem znaku naglašava individualnost, dok Južni čvor u Vagi fokusira na odnose. Slobodni Ovnovi trebalo bi da se posvete sebi, dok oni u vezi treba da osiguraju prostor za individualne interese.

Bik

Ljubavna Venera ulazi u Devicu 4. avgusta, donoseći proračunate i promišljene romantične odluke. Očekujte privlačnost prema inteligentnim i pronicljivim osobama, s naglaskom na zajednička učenja i stimulativne razgovore. Međutim, pripazite da ne delujete previše rezervisano.

Blizanci

Jupiter je ušao u Blizance 25. maja, donoseći sreću i društvene prilike. Vaša idealna simpatija mogla bi da se pojavi među prijateljima ili u zajednici. Otvoreni razgovori i slobodan duh privući će ljubavnike bez velikog pritiska.

Rak

Dva puna meseca u Jarcu, 22. juna i 21. jula, uneće emotivne teme u vaš ljubavni život. Stabilnost i praktičnost postaju ključne, a ljubav će se izražavati kroz praktična dela i kvalitetno vreme.

Lav

Romantična Venera ulazi u vaš znak 11. jula, donoseći strast i uzbuđenje. Vaš ljubavni život biće ispunjen odanošću, senzualnošću i jasnim namerama. Očekujte hrabre iskaze ljubavi i nezaboravne romantične uspomene.

Devica

Venera ulazi u vaš znak 4. avgusta, donoseći intelektualno stimulativnu ljubav. Zaljubljivanje kroz zajedničke poglede i filozofska iskustva biće naglašeno, ali pazite da ne intelektualizujete preterano svoje emocije.

Profimedia

Vaga

Ovog leta svemir vam šalje značajne veze. Severni čvor u Ovnu otvara vaš svet za duboku intimnost. Umesto površnih odnosa, tražite ljubav koja osnažuje i oslobađa. Sudbina vam šalje nekog posebnog.

Škorpija

Retrogradni Saturn utiče na vaš romantični sektor od 29. juna, omogućujući preispitivanje prošlih veza. Možda ćete se ponovno povezati s bivšom ljubavi ili privući nekog potpuno drugačijeg. Leto donosi zrele odluke i razbijanje starih obrazaca.

Strelac

Jupiter u Blizancima donosi ekspanziju i sreću u vaš sektor odnosa. Planiranje putovanja i istraživanje novih mesta s ljubavnikom biće glavni fokus. Romantika je uzbudljiva i intelektualno osvežavajuća.

Jarac

Dva puna meseca u vašem znaku, 22. juna i 21. jula, naglašavaju balans između ličnih i međuljudskih potreba. Leto je vreme za ozbiljne, zrele veze s ljubavnikom s integritetom i namerom.

Vodolija

Jupiter u Blizancima donosi obilje ljubavi i razigranost u vaš romantični sektor. Vaše unutrašnje dete će se osećati osnaženo, a ljubav će biti lagana, protočna i hirovita. Uživajte u slobodnom duhu i jednostavnim užicima.

Ribe

Ovog leta, počevši od 29. juna, Saturn ulazi u retrogradno kretanje u vašem znaku. Ovo leto ljubavi za vas postaje period namernosti. Ne tražite prolazne veze. Umesto toga, ozbiljna Saturnova energija vas uzemljuje i podstiče da razmislite o tome šta vam je zaista potrebno u ovom trenutku u vašem ljubavnom životu. Preispitivanje prošlih obrazaca omogućiće vam da se oslobodite zastarelih navika i načina razmišljanja o odnosima. Držeći svoju reč i ponašajući se s integritetom, vaše veze će jačati, prenosi Yahoo.