Aktuelno

Počinje leto i ovih 5 znakova već mogu da slave

Astrologija otkriva kojim znakovima horoskopa početak leta 2024. donosi sreću.

20.06.2024.

10:55

Izvor: Mondo

0
Počinje leto i ovih 5 znakova već mogu da slave
Tint Media/Shutterstock

Podeli:

Leto počinje u četvrtak, 20. juna 2024. u 22 sata i 50 minuta, a horoskop za leto 2024. godine donosi tri ključna događaja koja će najviše uticati na veze i brakove. Letnji solsticij je važan događaj koji su vekovima proslavljale različite kulture širom sveta. Vreme je da se proslavi obilje prirode, cvetanja biljaka i dugih, toplih dana.

Pojedini znaci horoskopa imaće najviše sreće, a evo o kojima je reč:

Ovan

Letnji solsticij doneće vam mnogo energije i entuzijazma za akciju. Ovo je savršeno vreme za početak novih projekata i realizaciju ambicioznih planova. Možete da očekujete pozitivne promene u svom profesionalnom životu, ali ništa drugačije neće biti ni na polju ljubavi. Ne samo da ćete imati puno prilika i mogućnosti da birate, nego ćete znati koja osoba je prava za vas.

Bik

Početak leta 2024. za vas će biti vreme opuštanja i odmora. Vodite računa o svom zdravlju. Takođe je dobar period da provedete vreme s  porodicom i prijateljima, i zajedno uživate u čarima leta. Najveće promene desiće se na polju ljubavi. Ukoliko ste zauzeti, ovo će biti trenutak kada ćete odlučiti da želite da pređete na viši korak, a ukoliko ste slobodni, došlo je vreme da obrišete "solo" status.

Dean Drobot/Shutterstock

Lav

Ako ste rođeni u znaku Lava ili ste u podznaku Lav, imaćete povećano samopouzdanje i harizmu. Ovo je sjajno vreme da razvijete svoju karijeru i ostvarite svoje ciljeve. Vaše liderske veštine će sada biti posebno cenjene, zbog čega možete da očekujete napredak na karijernom polju. Vaša pozicija će dostići visoku reputaciju, imaćete čemu da se radujete.

Škorpija

Imaćete snažnu želju za promenom i transformacijom. Ovo je savršeno vreme da se rešite onoga što više ne služi vašem razvoju. Fokusirajte se na svoje ciljeve i trudite se da ih ostvarite. Početak leta 2024. je savršeno vreme da se uverite da je vaša intuicija nepogrešiva. Dobićete rezultate koji će vam potvrditi da je važno da ne padate pod tuđi uticaj. Jul 2024. je mesec kada ćete imati najviše novca.

Jarac

Očekujte stabilnost i rast u svom profesionalnom životu. Ovo je dobro vreme za planiranje budućnosti i postizanje dugoročnih ciljeva. Vaš rad i trud će sada biti cenjeni, ne propustite priliku koja stiže iz inostranstva. Kada je ljubav u pitanju, promena će se desiti samo ako sami budete incijator. Horoskop kaže da će sve ići u vašu korist.