Aktuelno

Sutra nam stiže retrogradni Saturn: Pripremite se za velike ljubavne lomove

Retrogradni Saturn ulazi u znak Riba 29. juna i trajaće do 15. novembra. U tom periodu će se "probuditi" sve naše duboke, često nesvesne emocije.

28.06.2024.

17:37

Izvor: cdm.me

0
Sutra nam stiže retrogradni Saturn: Pripremite se za velike ljubavne lomove
Elena11/Shutterstock

Podeli:

U astrologiji, Ribe simbolizuju fantazije, nesvesno i duhovne veze, a Saturn nas sada poziva da se usredsredimo i sagledamo sve što nas duboko dotiče. Ova faza retrogradnog Saturna podsetiće nas na lekcije koje smo možda prebrzo prošli ili ignorisali.

Tokom proleća, od 19. marta do 8. juna, mnogi od nas su se suočili sa intenzivnim emocijama koje su nas možda mučile. Sada je vreme da dublje istražimo ta osećanja i razmotrimo kako da postignemo emocionalnu jasnoću i ravnotežu koju Saturn traži.

Saturn u Ribama nagoveštava da će ova retrogradna faza doneti naglašenu duhovnu svest i može nas naterati da se suočite sa dubokim emocionalnim pitanjima.

Na primer, ako osećate nezadovoljstvo u vezi, možda ćete morati da razgovarate sa partnerom o svojim unutrašnjim potrebama. Za one koji su u ljubavnim trouglovima, ova faza može doneti jasnoću o njihovoj situaciji.

Ribe su znak spiritualnosti, a Saturn je planeta karmičkih lekcija. Ova faza retrogradnog Saturna može nas podstaći da otkrijemo svoje skrivene fantazije i da pronađemo unutrašnji mir. Možda ćete konačno skupiti snage da napustite nešto što vas više ne ispunjava emotivno, verujući da ćete sreću i zadovoljstvo pronaći negde drugde.

Usred fokusa na duhovno i emocionalno, očekuje nas i pomračenje u Ribama 18. septembra, što će dodatno pojačati introspektivni i emotivni ton ovog perioda. Pomračenja su vremena kada možemo duboko ući u prošlost i suočiti se sa onim što smo možda izbegavali.