Aktuelno

Ovo je najtužniji znak: Sve mu smeta i sam je sebi najveći neprijatelj

Ovaj horoskopski znak je majstor da od svega napravi problem.

16.07.2024.

12:47

Izvor: krstarica/M. O.

2
Ovo je najtužniji znak: Sve mu smeta i sam je sebi najveći neprijatelj
Profimedia/filmstill

Podeli:

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvek nesrećne ili depresivne.

Reč je o Vagama.

Vage su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.

Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna, jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji.

Njena neodlučna priroda takođe utiče na njene emocije, što može dovesti do toga da bude zbunjena i ne zna kako se zaista oseća.

Emocionalna ravnoteža je veoma važna za Vagu. Kada tuga naruši tu ravnotežu, Vage padaju. Njihova tuga je jednaka beznađu i sklone su tome da joj se predaju. Vaga je pojačivač emocija. Ako veruju u svoju sposobnost da za svoju tugu potraže pomoć, mogu se vratiti na pravi put za tren.

U društvu su uglavnom omiljene zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije i lepo u sa suprotnim polom.

Vaga je jedan od najuravnoteženijih znakova, ali kada su depresivne, imaju tendenciju da se osećaju nestabilno i neraspoloženo, sa smanjenom željom za druženjem.

Često se mogu osećati beznadežno loše, ali uprkos tome daju sve od sebe da ostanu srećne i pribrane, samo da bi ljudi koji ih okružuju bili srećni.

Možda zvuči čudno, ali Vaga bi radije stavila tuđa osećanja na prvo mesto ispred svojih. Međutim, zbog svojih negativističkih stavova osobe u tom znaku su same sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.