Aktuelno

Ozbiljan preokret: 4 znaka doživeće finansijski uspeh u septembru

Saznajte da li astrolozi i vama predviđaju dobru situaciju na finansijskom polju.

26.08.2024.

19:19

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Ozbiljan preokret: 4 znaka doživeće finansijski uspeh u septembru
NDAB Creativity/Shutterstock

Podeli:

Ova 4 horoskopska znaka imaju zagarantovan uspeh u finansijskom sektoru.

Devica

Septembar je tradicionalno mesec rasta za Device. Nove ideje mogu vam se javiti početkom meseca, kada mladi Mesec bude u Devici. Pokušajte ih sprovesti tokom rastućeg Meseca, jer tokom pomračenja Meseca možete biti ometeni karmičkim događajima.

Skloni ste preozbiljnom shvatanju novih poduhvata – pokušajte s novim pristupom. Razmišljajte o svojim postupcima samo korak, a ne 10 koraka unapred.

Rešavajte probleme dok se pojavljuju, a onda vam je uspeh u finansijama zagarantovan.

Lav

Mladi Mesec u Devici donijeće promene u financijama i Lavu. Obavezno podsetite svog šefa na povećanje plate.

Tokom ovog perioda svi će vam poduhvati biti finansijski isplativi.

Međutim, pokušajte da ne trošite na beznačajne stvari kako vam prihodi rastu. Možda ćete se suočiti s posledicama svojih nepromišljenih postupaka do kraja meseca s dolaskom pomračenja Meseca u Ribama.

Vaga

Vagama su krajem meseca moguće uspešne transakcije. Merkur će preći u vaš znak 26. septembra, što će znatno olakšati komunikaciju s ljudima. Razumećete potrebe drugih ljudi i moći mirno izraziti svoje želje.

Moguće je primanje novca od porodice, posebno od braće i sestara.

Iskoristite ovaj novac tako da radi za vas. Možete ih pokušati uložiti u isplativu ponudu ili pohađati napredne kurseve.

Škorpija

Može doći do povećanja prihoda s tranzitom Venere u vaš znak 23. septembra. Stvar je u tome što je Venera takođe odgovorna za naš novčani tok.

Iskoristite ovaj period za poboljšanje svoje finansijske situacije. Oprobajte se u kreativnosti – ovo područje će vam doneti novi nivo zarade. Povećanje prihoda moguće je i na području lepote i zdravlja, primera radi, ako radite kao stilista, dizajner ili obavljate tretmane lepote.

Ako je vaša delatnost daleko od ovih područja, onda obratite pažnju na poznanike u ovoj sredini. Oni će vam sigurno otkriti nove načine za rast u finansijama.