Aktuelno

Velike promene u karijeri za 5 znakova: Počinju već od 3. septembra

Zaglavili ste na jednom radnom mestu i sanjate o tome da se oprobate u nečem novom? Proverite svoj horoskopski znak – možda vas već u septembru očekuju bitne promene u karijeri.

28.08.2024.

17:58

Izvor: Atma.hr/theday/Suzana Dulčić

0
Velike promene u karijeri za 5 znakova: Počinju već od 3. septembra
fizkes/Shutterstock

Podeli:

Trećeg septembra 2024. događa se mlad Mesec u Devici. Period mladog Meseca može se pouzdano nazvati vremenom nestabilnosti. Posebno će teško biti vodenim znakovima Zodijaka, jer će njihovu jaču stranu, emotivnost, racionalna Devica kritikovati. Takođe, mlad Mesec u Devici je izvanredno vreme za pripremu za pokretanje novih projekata. Device su pažljive prema svim detaljima, pa im pravljenje detaljnog poslovnog plana neće oduzeti mnogo vremena.

Upravo ovih 5 horoskopskih znakova trebalo bi bolje da pogledaju nove prilike za karijeru, jer će im ovaj mlad Mesec dati priliku da se izraze na nov način.

Strelac

Mlad Mesec u Devici uticaće na vašu 10. kuću, koja je povezana s društvenim priznanjem i položajem u društvu.

Uticaj zemljanog znaka može vas podstaknuti na razmišljanje o potrebi da napravite "inventuru" svog života. Jeste li tamo gde želite biti? Volite li to što radite? Možete li se realizovati kroz aktivnosti kojima se trenutno bavite?

Ovo su pitanja na koja ćemo morati da odgovorimo početkom septembra.

Osećate li potrebu da promenite svoju delatnost, svemir će vas svakako podržati. Međutim, Devica od vas traži da racionalno procenite svoje snage i mogućnosti.

Lav

Lavovi, očekuju vas promene u finansijskom sektoru. Možda dugo očekivano unapređenje ili ugodan bonus za uspeh na poslu.

Ako ćete samo razgovarati o plati, onda sačekajte do mladog Meseca u Devici: tada će vas uspeh sigurno čekati.

Zapamtite: preterana skromnost definitivno ne čini da izgledate dobro. Samouvereno deklarišite sebe i svoja dostignuća – samo u ovom slučaju bićete cenjeni onako kako zaslužujete.

Jarac

Mlad Mesec u Devici doneće Jarčevima priliku za odlazak na poslovno putovanje, što će im doneti uspeh u karijeri.

Možda ste se dugo osećali kao da su vaši napori prošli nezapaženo. Vreme je da pokažete sebe i svoje sposobnosti. Na narednom putovanju pred vama će se otvoriti novi horizonti: počećete bolje da razumete vektor u kojem želite da se razvijate.

Ne odbijajte nove ponude i ne bojte se malog "zemljotresa". Zapamtite, dugo stajanje na jednom mestu neće dovesti do željenog rezultata.

Ovan

Ovnove očekuje lagani sukob i potencijalna promena posla. Mlad Mesec u Devici uticaće na vaš radni sektor, a uticaj zemljanog znaka pomoći će vam da sagledate pravo stanje stvari.

Dugo ste mogli žmuriti na glasine koje su kružile na poslu i ne obraćati pažnju na zle jezike. Međutim, mlad Mesec u Devici nateraće vas da razumno i racionalno procenite situaciju.

Da li je ova pozicija zaista toliko vredna da se isplati tolerisati loše postupanje? Jeste li spremni da izdržite još dok zavidni ljudi ne pređu na radikalnije akcije od pukog ogovaranja?

Mlad Mesec u Devici je vreme da "resetujete" svoje vrednosti na poslu.

Blizanci

Blizanci, da li ste spremni da proširite svoje "carstvo"? Akutna žeđ za povećanjem raspona vaših aktivnosti dovešće do promena u poslu. Radi se o tome da će Mesec u Devici imati kvadrat s Jupiterom, planetom bogatstva, koji se nalazi upravo u vašem znaku.

Ako još niste sigurni kako tačno možete doseći novi nivo, onda je ovo mali savet iz svemira: pokušajte da uspostavite kontakte sa stranim partnerima.

Komunikacija sa strancima u ovom periodu doneće vam posebne rezultate o kakvima niste ni sanjali.