Aktuelno

Da li Jarac, Ovan, Rak i Vaga izlaze iz karmičkog ciklusa posle 15 godina?

Otkrivamo da li je istina da se za kardinalne znakove završava karmički period.

29.08.2024.

13:30

Izvor: superžena

3
Da li Jarac, Ovan, Rak i Vaga izlaze iz karmičkog ciklusa posle 15 godina?
VMStock/Shutterstock

Podeli:

Društvenim mrežama poslednjih dana kruže brojne objave u kojima se navodi da se za pojedine znakove završava karmički ciklus u trajanju od petnaest godina, a i do nas su stigli komentari s pitanjem da li je to tačno, te smo se obratili astrologici Olgi Savić (Venerasapapilotnom.com) kako bi nam otkrila šta se zaista krije iza ovoga.

"Jarac, Ovan, Rak i Vaga izlaze iz karmičkog ciklusa od 15 godina (od 2008. do 2023). Pluton prelazi u znak Vodolije, a to će se desiti 20. januara", navodi se u objavama, a evo šta nam je rekla poznata astrologica.

"To je jedna velika budalaština. Pluton je planeta dubinskih, ali izuzetno sporih promena. On jeste prethodnih deceniju i po tranzitirao kroz znak Jarca i jeste vršio intenzivniji uticaj na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage, ali to nema veze s karmom niti s karmičkim ciklusima.

Uostalom, uglavnom ga nisu ni osetili, jer kao što rekoh – to su spore promene koje on donosi i uglavnom podstiču preseke i nove početke u

raznim životnim sferama. A preseka i novih početaka ima i bez Plutona.

Pluton se sada vraća u znak Jarca početkom septembra i biće tu do novembra ove godine, kada zaista prelazi konačno u znak Vodolije. Niti

će Jarčevima, Ovnovima, Rakovima i Vagama biti išta bolje, niti išta gore nego što je to bilo do sada. Jer, ne utiče samo jedna planeta na nas, niti smo mi samo naš znak. Imamo mi i podznak i deset planeta i gomilu važnih tačaka u sopstvenim natalnim kartama", poručila je astrologica Olga Savić.

Dakle, možda ipak ne treba da verujete u bajke...