Aktuelno

Umiru za vama, ali nikad to neće pokazati: Ova 2 znaka su emocionalni kameleoni

Dok neki horoskopski znakovi otvoreno pokazuju svoje emocije, drugi nikada neće priznati da im neko nedostaje.

30.09.2024.

21:55

Izvor: Index.hr

0
Umiru za vama, ali nikad to neće pokazati: Ova 2 znaka su emocionalni kameleoni
Sjale/Shutterstock

Podeli:

Postoje znakovi zodijaka koji otvoreno pokazuju kada im neko nedostaje - dramatični pozivi, beskrajne poruke i emotivne izjave svima su jasne. Međutim, s druge strane, postoje oni tihi majstori skrivanja osećanja, stručnjaci u glumljenju hladnokrvnosti, čak i kad ih nostalgija iznutra razdire.

Evo koja su to dva horoskopska znaka koji nikad neće priznati da im neko nedostaje, a zapravo potajno prevrću misli i sećanja dok leže u tišini.

Jarac

Ako bi Jarac bio lik u filmu, verojatno bi bio onaj misteriozni junak koji sedi sam na brdu, posmatrajući zalazak sunca, dok se u njegovoj duši odvija prava oluja. Kad im neko nedostaje, Jarčevi će se ponašati kao da su emocionalno neprobojni. "Ko? On? Ma, nemam vremena za to", reći će, dok istovremeno svaki slobodni trenutak koriste kako bi razmislili o toj osobi.

Jarac jednostavno ne voli da pokazuje slabosti. Za njega je čežnja za nekim znak emocionalne ranjivosti, a to nije slika koju želi da prikaže. Radije će pretrpeti tišinu nego priznati da misli na nekoga. No, iza tog "neprobojnog" oklopa krije se srce koje duboko oseća. Uprkos njegovom hladnom izgledu, kad mu neko nedostaje, sećanja mu postaju najbolji prijatelj i to niko neće ni primetiti.

Škorpija

Škorpije su pravi emocionalni kameleoni. Kad im neko nedostaje, oni će to zakopati tako duboko da niko ne bi mogao ni da nasluti šta se zapravo događa. U očima drugih, Škorpija se čini potpuno samopouzdana i sigurna u sebe, ali ispod te površine krije se lavina emocija. Škorpija nikada neće dati do znanja da je nešto boli - to je jednostavno protiv njegovih pravila.

Njegov stil? Ignorisati tu osobu u stvarnosti i eventualno analizirati svaki detalj u glavi. Majstori su u zavaravanju drugih, ali i sebe. Često će se odlučiti za strategiju: "Ako se pravim da mi ne nedostaje, možda će tako i biti". Ironično, to obično samo pojačava njegovu čežnju, ali Škorpija bi radije proživela emocionalni tornado sama, nego da javno prizna da pati za nekim.