Aktuelno

Nikad ne plaču: Znakovi s najjačom emocionalnom samodisciplinom

Suze se često smatraju znakom ranjivosti ili dubokih emocija, zbog čega ih ne doživljavaju svi ljudi na isti način.

08.10.2024.

21:29

Izvor: Index.hr

0
Nikad ne plaču: Znakovi s najjačom emocionalnom samodisciplinom
PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Podeli:

Iako suze mogu biti korisne u oslobađanju negativnih emocija, neki pojedinci ih izbegavaju po svaku cenu, jer veruju da je pokazivanje emocija znak slabosti.

U društvu koje ceni snagu i samopouzdanje, izražavanje tuge ili frustracije putem plača može se shvatiti kao nedostatak kontrole. U nastavku predstavljamo četiri horoskopska znaka koja gotovo nikada ne plaču.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj emocionalnoj samodisciplini. Retko će pokazati bilo kakve znakove slabosti, jer veruju da je suzdržanost ključ uspeha. U njihovom svetu, suze se smatraju neproduktivnim načinom suočavanja s problemima, stoga radije biraju praktična rešenja.

Devica

Device preferiraju racionalan pristup životu. Umesto da se prepuste osećanjima, one traže logička obašnjenja i analize problema. Plač im često deluje beskorisno, a mogu čak osećati nelagodu kad vide druge ljude u suzama.

Škorpija

Iako su Škorpije duboko emotivne, retko će dozvoliti ikome da to vidi. Vole da imaju kontrolu nad svojim osećanjima i retko će pokazati svoju ranjivost. Za njih su suze privatna stvar, nešto što mogu podeliti samo s najbližima.

Vodolija

Vodolije se često oslanjaju na intelekt i logiku kako bi se nosili s emocionalnim situacijama. Retko dozvoljavaju emocijama da upravljaju njima, a plač im može izgledati nepotrebno ili čak iritantno. Budući da preferiraju emocionalno distanciranje, mogu delovati hladno i nezainteresovano.