Aktuelno

Ova tri znaka su najveći mamini sinovi: Ko je vodi čak i u šoping?

Znate one ljude koji ništa ne mogu bez mame... E, pa, horoskop kaže da su takvi ljudi rođeni u ovim znakovima.

17.10.2024.

12:14

Izvor: Zadovoljna.hr

0
Ova tri znaka su najveći mamini sinovi: Ko je vodi čak i u šoping?
Motortion Films/Shutterstock

Podeli:

Oduvek između mame i sina postoji ta posebna veza, a ona može biti šarmantna, smešna i, naravno, ponekad malo preuveličana. Horoskop kaže da su ova tri znaka prava definicija maminih sinova, a svi znamo šta to znači...

1. Rak

Ako postoji znak koji s lakoćom nosi titulu maminog sina, to je svakako Rak! Ovaj vodeni znak je pravi emotivac koji se čvrsto drži svoje majke u svim životnim situacijama.

Njihova osetljivost i nežnost čine ih pravim čarobnjacima kada je u pitanju ljubav prema majkama. Čak i kada odrastu, Rakovima teško pada pomisao na to da bi mogli da napuste majčin dom. Oni će se uvek vraćati kući s ružom za mamu, a kada to ne uspeju, barem će joj poslati emotivnu poruku.

Mame Rakova važe za dobre svekrve, ali mnoge žene će primetiti kako su njihovi partneri previše vezani za mamu. Iako mamu uvek treba voleti i ceniti, Rakovi toliko vole da provode vreme s mamama, da to ponekad može izazvati nesuglasice između svekrve i snaje.

2. Vaga

Vage su poznate po svom šarmu i diplomatiji, ali kada je u pitanju njihova veza s majkom, oni su sasvim emotivni. Ovaj vazdušni znak voli harmoniju i često se oslanja na svoju majku za savete o životu i ljubavi.

Vage će se uvek truditi da ispadnu savršeni u očima svojih majki, a one im nikad neće pokazati da znaju kakvi su zapravo. Njihova povezanost toliko je snažna da Vage gotovo ništa ne mogu da naprave bez mame, pa će tražiti savet čak i za autfit za večernji izlazak.

Muškarce u znaku Vage možete videti i s mamom u šopingu, a čuju se gotovo svaki dan.

3. Ribe

Ribe su sanjari, a njihova veza s majkom može biti poput bajke – puna emocija, boja i drame.

Ovaj vodeni znak često gleda na svoju majku kao na svoju glavnu savetnicu i najbolju prijateljicu. Ribe su osetljive i empatične, što ih čini neverovatno vezanim za svoje mame. Njihova potreba za podrškom i ljubavlju od majke može ih ponekad učiniti ovisnima o njenim savetima.

Ribe često ne znaju kako da se nose s izazovima bez maminog vođstva. Kada se suoče s problemom, prvo se javljaju mami: "Mama, šta da radim s ovim?", bez obzira da li je reč o ljubavi ili dilemama oko izbora filma za večernji maraton.