Mart će biti emotivno težak mesec za ova tri znaka

Mart je mesec u znaku Riba, emocije su intenzivnije, ali u drugoj polovini meseca, kada počne vreme Ovna, napetost raste

AstroZabava | Elite Daily |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom marta, najgore će biti rođenim u znaku bika, lava i strelca. Njih čeka period lične transformacije, razgovori sa samim sobom, sagledavanje nužnih promena, što nekada nije lako ni iskusiti, a tek ne napraviti.

Bik: Od 20. marta aktiviraće vam se teže i intentivne emocije. Umesto da se trudite da bežite od njih, trebalo bi da se suočite sa njima. Ako se prepustite i uradite to, možete osetiti pravo isceliteljsko iskustvo.

Lav: Ako se budete osećali loše do 20. marta, tokom sezone riba, nemojte da vas čudi. Možda ćete tokom ovog perioda postati svesni svih stvari u svom životu koje treba da promenite, loših navika koje želite da napustite. Ipak, osloboditi se svega, nije lako, ovog meseca možda čete započeti da se "probijate" kroz strahove i počinjete da menjate stvari

Strelac: Sezona riba, do 20. marta, može u vama pokrenuti osetljive teme. Vreme je da se fokusirate na delove svog života koje niko ne vidi. Možda ćete imati rasprave i teže razgovore u krugu porodice, a moguće je i da će vas jedan od razgovora podstaći na razgovor koji dugo odgađate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu