RIBE

Zvezde su rekle svoje – u ljubavi u ovoj godini neke Ribe izabraće da dalje nastave same. Što se posla tiče, Ribe ove godine itekako mogu napredovati.

Ipak, obratite pažnju na stanje svog mentalnog i fizičkog zdravlja.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Zvezde su rekle svoje – u ljubavi u ovoj godini neke Ribe izabraće da dalje nastave same. Što se posla tiče, Ribe ove godine itekako mogu napredovati.

Ipak, obratite pažnju na stanje svog mentalnog i fizičkog zdravlja.

Ljubav

Za vreme boravka Saturna kod vas – do maja 2025., a onda od septembra 2025. do maja 2026. godine – Ribe će sazreti, postati trezvenije, odlučnije, odgovornije, ali će i naučiti kada je potrebno staviti sebe, svoje ciljeve i potrebe na prvo mesto.

U tom smislu – u ovoj godini neke Ribe koje su u emotivnim ili bračnim relacijama – izabraće da dalje nastave same.

Prelomni momenti u vezama i brakovima su tokom januara, februara i marta, tokom leta (naročito u avgustu i septembru) kao i tokom decembra. U tim periodima je moguće da bude problema u svim tipovima veza, a od vas će zavisiti odabir – ostati ili otići. U svakom slučaju – ovo je godina kada sva problematika koja se možda gurala pod tepih sada izlazi na rešavanje – a vi gledajte koji ćete model rešavanja izabrati.

Što se tiče slobodnih – februar, mart, april i maj su fenomenalni za nove emotivne priče i one od samog početka mogu biti veoma ozbiljne i voditi vas čak ka brzim odlukama o ulasku u brak ili početku zajedničkog života (jer, sa Saturnom u svom znaku – spremni ste da preuzmete odgovornost!). Leto nije povoljno za ljubav, osim ako želite samo prolaznu avanturu koja će ostaviti tragove na vašem srcu. Oktobar i novembar takođe mogu biti vrlo interesantni za nove emotivne početke.

Ono što je interesantno – u ovoj godini tajne izlaze na svetlost dana – što baš i neće biti dobro ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka. Ukoliko ste pak u tajnom ili nedefinisanom odnosu – u ovoj godini će doći do ili-ili situacija. Ili postajemo “javni” par ili se razilazimo.

Posao

Kao i u ljubavi – i u poslu je vreme za mnogo ozbiljnije teme, dešavanja i promene.

Do maja meseca sve vezano za finansije će biti u fokusu – u tom periodu možete lepo zaraditi (osim u januaru koji će biti prilično “škrt”) od postojećih poslova, ali i polako pripremati teren za period od maja koji je za vas neuporedivo aktivniji.

Od maja Ribe kreću u velike poslovne akcije i dešavanja – biće tu ozbiljnih i vrlo isplativih dogovora i saradnji, poslovnih putovanja, dodatnih poslova, važnih ugovora, pokretanja bitnih projekata – ali i kurseva i dopune obrazovanja – učićete ono za šta znate da će vam biti isplativo i doneti vam poslovnu i finansijsku stabilnost.

Ribe ove godine itekako mogu napredovati, promeniti posao na bolje i prosperirati. Pored januara, letnji period je takođe lošiji po pitanjima posla i novca. Jesen – dobra.

Zdravlje

Saturn u vašem znaku “traži” da obratite pažnju na stanje svog mentalnog i fizičkog zdravlja, da se uvedete u red po pitanju navika, da kontrolišete sebe, opuštate se dovoljno, ali i budete fizički aktivni.

Venerasapapilotnom.com