Fitnes i dijeta

Rekorderke u mršavljenju, skinule i do 50 kg: Šokirale su novom figurom u 2024. FOTO

Brojne slavne dame ove godine su iznenadile novim stasom, a otkrile su i kako su izgubile višak kilograma.

06.10.2024.

10:28

Izvor: superžena/Zadovoljna.hr

0
Rekorderke u mršavljenju, skinule i do 50 kg: Šokirale su novom figurom u 2024. FOTO
Profimedia

Podeli:

Pojedine slavne žene uspele su da pobede u borbi s viškom kilograma i da nas iznenade tranformacijom u 2024. godini. Među njima su Keli Klarkson, Opra Vinfri, Lizi i druge.

Ovim slavnim damama u mršavljenju su pomogli konzumacija zdrave hrane, redvno vežbanje, ali i lekovi.

Popularna voditeljka Keli Klarkson smršala je čak 27 kilograma, a iako su mnogi mislili da je izgubila kilograme zahvaljujući leku koji se često spominje - Ozempiku, namenjenom za lečenje dijabetesa, istakla je da to nije njen slučaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

"Nisam probala Ozempik, iako mnogi misle da je on zaslužan za moje mršavljenje", izjavila je Klarkson u maju ove godine u svojoj emisiji. Ipak, priznala je da koristi drugi lek, onaj "koji pomaže u razgradnji šećera", jer njen metabolizam ne radi to onako kako bi trebalo.

Pogledajte je sada:

Profimedia

Američka pevačica Lizo takođe je iznenadila novim izgledom, a skinula je 30-ak kilograma. Na društvenim mrežama često objavljuje snimke iz teretane, ali su i nju "optuživali" da je koristila pomenuti Ozempik.

Međutim, i ona je demantovala ove navode, te otkrila da je promenila navike u ishrani, kalorijski deficit i da redovno vežba, što je razlog njenog mršavljenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Nedavno se pohvalila manjkom kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Još jedna slavna žena - voditeljka Opra Vinfri, poslednjih meseci nas redovno iznenađuje vidno mršavija. Bila je žrtva jo-jo efekta kod mršavljenja, ali danas je postigla svoj cilj i izgleda bolje nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Kineska glumica i rediteljka Jin Ling priznala je da je smršala čak 50 kilograma, a transformaciju je pokazala u filmu YOLO (2024).