Aktuelno

Njima su maniri slaba strana: 5 horoskopskih znakova kojima trebaju lekcije lepog ponašanja

Možda i niste svesni vaših loših manira ili nedostatka istih.

Petak, 16.08.2019.

13:43

Izvor: Super žena

Njima su maniri slaba strana: 5 horoskopskih znakova kojima trebaju lekcije lepog ponašanja
Foto: Depositphotos/creatista

Podeli:

Problem je u tome što kada nemate manire, možete veoma lako da postanete žrtva osude kako društva tako i pojedinih ljudi iz vaše okoline.

Ako želite da impresionirate nekog za večerom tokom koje podrigujete, teško da ćete uspeti. Ovakvo ponašanje možda je bilo ok dok ste bili srednja škola, ali sada definitivno nije zanimljivo.

Imati dobre manire danas je na ceni, ali to kako doživljavate sebe u mnogome će uticati i na vaš odnos sa drugim ljudima. Ovo su znaci Zodijaka kojima je potrebna lekcija iz manira.

Vodolija

Možda je to zbog nedostatka strpljenja, ali Vodolije su zaista grube ponekad. Ne iznenađujte se kada se toliko naljute na prodavca da mu samo bace novac na kasi kada dođu na red da plate. Vole i da prekidaju ljude dok govore što je jako ružno, kao da samo oni imaju o čemu da pričaju.

Bik

Ako osete da ih ne poštujete onako kako oni to žele, neće se suzdržavati da svale sav svoj bes na vas. Nisu često grubi, a kada im nedostaju maniri to može da bude posledica toga što ne razmišljaju o drugim ljudima ili misle da nisu važni.

Ovan

Imaju baš kratak fitilj. Ako osete da ih neko ne ceni dovoljno, sručiće na tu jadnu osobu svu svoju negativnost. Znaju da budu impulsivni, pa im se raspoloženje menja svako malo. Umeju da budu arogantni samo kako bi dokazali da su najbolji i da znaju sve.

Škorpija

Kada je uznemirena, Škorpija neće uopšte da razmišlja o tome kako se ponaša. Ako je besna na nekoga istrešće se na tu osobu i to bez brige da li su pri tom glasni ili čine neprijatnom celu situaciju svima. Oni tada samo brinu o tome kako se oni osećaju i niko više.

Strelac

Teško im je da se suzdrže kada se osećaju izazvani, piše Your Tango. Kada su uznemireni videćete ih kako čačkaju telefon što opet može da bude problem. Često proveravaju telefon i uopšte nisu svesni šta se dešava oko njih. Zaboravljaju da kažu hvala, izvinite, molim vas i nema na čemu jer su previše fokusirani na telefon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.