Lepota žene

Efikasne vežbe: Kako da podbradak zauvek nestane?

Ukoliko i vi muku mučite sa podbratkom, postoji način kako da ga se rešite. Redovno izvođenje ovih vežbi koje stimulišu vratne mišiće učiniće da višak kože nestane.

Nedelja, 09.07.2017.

12:04

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Postoji nekoliko stvari koje mogu da doprinesu stvaranju podbradka. Glavni je prekomerna težina, a drugi razlog je neaktivan način života. Mišići koji se ne koriste dovoljno često počinju da gube tonus, a to uključuje i mišiće koji se nalaze ispod vilične kosti. Takođe, kako starimo, koža gubi elastičnost što dovodi do opuštanja kože.

Foto: Thinkstock

Nije važno kako ste ga dobili, ono što je bitno je kako ćete ga izgubiti, a možete. Kao i sve ostale mišiće u telu, možete da vežbate i one na licu. Uz redovno vežbanje moguće je rešiti se opuštenih mišića i ružne kese koja visi ispod brade.

U videu su prikazane vežbe koje vam u tome mogu pomoći, a koje je potrebno da izvodite samo 20 minuta dnevno. Takođe je bitno da pijete puno vode i smanjite količinu soli koju unosite u organizam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare