Lepota žene

Bez fena ili pene moguće je postići volumen kose na prirodan način VIDEO

I ko vam može dati bolji savet za ovaj tip kose od devojke sa kovrdžavom kosom? Retoričko pitanje, jer Barbara, devojka sa savršenom prirodnom kovrdžavom kosom (na Instagramu je možete naći kao curlvitality) pronašla je savršen trik da stvori veći volumen u korenu svoje kose bez upotrebe fena ili proizvoda za stilizovanje.

Sreda, 21.09.2022.

14:47

Izvor: Novosti, Super žena

Bez fena ili pene moguće je postići volumen kose na prirodan način VIDEO
Foto: brizmaker/Shutterstock

Podeli:

Sve što vam treba je velika šnala štipaljka. Da, to su one plastične šnale koje smo svi obožavali tokom 90-ih i koje su ponovo u trendu.

Šta treba da uradite?

Stvari su vrlo jednostavne. Odmah nakon pranja, i dok ste kosu prosušili peškirom ili pamučnom majicom da biste uklonili višak vode, napravite razdeljak na sredini. Zatim stavite šnalu (tj. uhvatite jedan pramen sa desne strane i jedan sa leve strane) i ostavite je tako dok vam se kosa potpuno ne osuši. Nakon nekoliko sati, uklonite šnalu. Željeni volumen u korenu vaše kose je tu (bez fena ili pene)!

„Probala sam ovaj trik koji povećava volumen korena kose i… dozvolite mi da vam samo kažem da to neće biti poslednji put da ga isprobam. Bilo je potrebno vrlo malo truda i rezultat je bio volumen koji sam želela u svojoj kosi“, prokomentarisala je ispod objave koju je postavila na svoj lični Instagram nalog, istovremeno pozivajući sve kovrdžave žene da isprobaju, ali i da podele svoje omiljene trikove za veći volumen u korenu kose.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare