Lepota žene

Specijalno za dodelu Gremija – Madonino novo lice: "Ovo je strašno" FOTO

Sinoć je održana 65. dodela "Gremi" nagrada, a crvenim tepihom su prodefilovale zvezde iz različitih sfera umestnosti. Među njima je bilo i kontroverzno lice današnjice - pop pevačica Madona.

Ponedeljak, 06.02.2023.

10:14

Izvor: Super žena

Specijalno za dodelu Gremija – Madonino novo lice:
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona se na pomenutom događaju pojavila u ulozi voditeljke, a pažnju je privuklo njeno sveže izbotoksirano lice koje je specijalno "podmladila" za dodelu nagrada. Takođe, ne bi trebalo izostaviti ni modnu analizu njene odevne kombinacije. Naime, Madona se na sceni pojavila u monohromatskom izdanju - kombinaciji dugačke crne suknje sa prorezom sa strane i u strukiranom sakou sa velikim džepovima.

Svoje Gremi izdanje upotpunila je neobičnim rekvizom, te je tako u jednoj ruci držala bič, a drugoj mikrofon. Fotografije su se, naravno, brzinom svetlosti proširile društvenim mrežama, a Tviteraši nisu propustili ni ovu priliku da prokomentarišu izdanje pop dive.
"Kakvo je ovo novo lice", "Plaši me", "Ovo je strašno"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare