Lepota žene

Bliži se šestoj deceniji, a izgleda bar deset godina mlađe: Mladolikost duguje ovim trikovima

Influenserka Erin Busbi otkrila je da ima skoro 50 godina, ali da ima nekoliko vrlo jednostavnih saveta kako izgledati 10 godina mlađe.

Utorak, 19.09.2023.

09:19

Izvor: The Sun, Super žena

Default images

Podeli:

Ona je objavila video na Jutjubu u kojem kaže: "Danas ću pričati o nekim jednostavnim i lakim savetima za lepotu koji mogu učiniti da izgledate mlađe. Zaista verujem u moć dobrog izgleda, kada izgledate dobro, osećate se dobro i to je tako moćno. Ti si bolja žena, majka, sestra i prijateljica. To utiče na to kako se osećaš iznutra."

Zatim je dodala da će žena izgledati mlađe ako joj kosa sija. Rekla je: "Ako vam je kosa zaista suva i lomljiva, to će učiniti da izgledate starije. Koristim ovo i čini moju kosu sjajnom i zdravom."

Erin je rekla da proređena kosa može učiniti da izgledate starije, pa je njen četvrti savet da vam kosu učini gušćom. Rekla je: "Možete probati ekstenzije za kosu, a ja volim da koristim sprej za volumen. Održavajte kosu iste dužine, izgledaće punije." Još jedan savet za kosu je da je treba skupiti u rep: "Izgleda mladalački. Skupite kosu u rep i postići ćete mladalački izgled."

Tada bi trebalo da imate guste obrve, za šta je ona savetovala: "Ako ste jedna od onih žena koje čupaju ili depiliraju obrve, neka budu kratke. Možete ih potamniti ako imate svetle obrve, ako ih farbate, izgledaće gušće i punije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.