Draga bebo, udobno se smesti i uživaj u vožnji

Kolica za bebe su jedna od najvažnijih stavki kada je u pitanju oprema za novorođenčad. Udobna, lagana za rukovanje i atraktivna – baš takva kolica Vam trebaju i mi ih imamo!

Utorak, 17.10.2023.

08:53

Izvor: B92

Draga bebo, udobno se smesti i uživaj u vožnji
Foto: Promo

Podeli:

Kolica su dostupna u dve boje: plava i krem, a uz NAŠ PROMO KOD: BABY 43 imate priliku da ostvarite čak 43 odsto popusta.

Kolica, osim što Vam omogućavaju lakše kretanje sa bebom, takođe su i odličan način da se beba udobno smesti za popodnevnu dremku dok ste u parku, laganoj šetnji u šumi ili dok obavljate kupovinu.

Zahvaljujući nosiljci, beba od prvih dana već može provoditi vreme u kolicima, navikavajući se na njih. Udobna nosiljka, zaštićena sa svih strana, biće Vaš saveznik u čuvanju bebe i njenoj prijatnoj adaptaciji na spoljni svet. Sportsko sedište poslužiće bebi od 6+ meseci i sve dok bude bilo potrebe za kolicima.

Foto: Promo

Zimska navlaka ušuškaće Vašu bebu u hladnim danima, a kao dodatak dobijate i jorgančić za najhladnije dane. Od kiše štitiće Vas kabanica, a od Sunčevih zraka kišobran koji dolazi zajedno sa držačem. Držač za flašicu možete koristiti i kao držač za termos sa kafom ili drugim, omiljenim napitkom.

Izuzetno okretni točkovi pomoći će Vam da pređete duge šetnje, velika korpa smeštena ispod sedalnog dela, zajedno sa velikom torbom koju dobijate, olakšaće Vam kupovinu i skladištenje stvari koje nosite sa sobom.Set sadrži i pumpu kojom ćete odrediti sami veličinu točkova koja Vam najviše odgovara. Sa bebom u STYLE COMBI kolicima možete stići baš svuda!

Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare