Lepota žene

Kejt Mos otkriva kako da prikrijete umorno i natečeno lice

Manekenka sa dugogodišnjom karijerom jedna je od najpoželjnijih modela, a razlog tome je što izgleda i bolje nego neke mlađe koleginice...

Četvrtak, 27.11.2014.

12:03

Izvor: klix.ba

Default images

Podeli:

Manekenka Kejt Mos ima karijeru dugu 25 godina, a za vreme tog perioda poznata Britanka je i te kako naučila trikove koji doprinose mladolikom i svežem izgledu, zbog kojeg je i u četrdesetoj godini jedna od najtraženijih modela.

Kejt je za čitaoce magazina "Gracija" otkrila svoje male tajne. Naime, manekenka dan počinje kozmetičkim tretmanom kako bi pripremila kožu za toniranu kremu, za koju kaže da može da prikrije i najveći mamurluk.

Kako bi otklonila vidljive tragove umora i otečene kapke, Kejt koristi vodu od krastavaca, kojom se umiva ili natopi na vatu i ostavi da malo deluje.

Pre nanošenja šminke, manekenka počasti lice hranljivim uljem za lice, dok u neseseru uvek ima crveni ruž.

"Crveni karmin je u stanju da osveži svako lice" - uverena je Kejt, koja je i veliki ljubitelj olovke za oči.

"Na oči stavljam olovku, koja treba da ima malo sjaja. Obavezno je da bude mekana, jer kada se razmaže izgleda kao senka" - otkriva Kejt Mos i dodaje da je bronzer jedan od preparata koje koristi svakodnevno, a kada je reč o odabiru parfema, sve zavisi od godišnjeg doba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare