Lagane i udobne espadrile su hit ove sezone

Izbor boja espadrila je veliki, od belih, crnih, plavih, bež i zlatnih tonova, preko nijansi zemlje i naravno prugastih. Ova obuća savršeno se uklapa sa suknjama i lepršavim haljinama, pantalonama i šortsevima.

Sreda, 17.06.2015.

13:12

Izvor: Novosti

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Popularne baletanke ove sezone su dobile ozbiljnu konkurenciju u espadrilama raznih boja i dezena. Vrlo su udobne i lagane, jer su napravljene od mekog platna, kože ili teksas platna, a glavni ukras im je prepoznatljivi pleteni đon.

Izbor boja je veliki, od belih, crnih, plavih, bež i zlatnih tonova, preko nijansi zemlje i naravno prugastih! Ova praktična obuća koja je bila veoma popularna devedesetih godina prošlog veka, savršeno se uklapa sa suknjama i lepršavim haljinama, farmerkama, pantalonama i šortsevima.

Platnene espadrile jednostavnijeg kroja možete da nosite u dnevnoj varijanti, a one ukrašene štrasom i cirkonima u večernjim prilikama.

Izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare