Škorpije su opasnice, Vage lepotice, a ovaj znak je "dva u jedan"

Ona je rođena da bude na čelu, neustrašiva je i baš zato je i prvi znak horoskopa.

Utorak, 26.03.2019.

11:51

Izvor: super zena

Škorpije su opasnice, Vage lepotice, a ovaj znak je
foto:konradbak/depositphotos.com

Podeli:

U pitanju su žene u znaku Ovna.

Ona je večiti i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesovanja često borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista, koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi, ima mane, a njene su najčešće egocentričnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena i voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnetski privlačna, jer je doživljavaju kao vrlo intrigantnu, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća potčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vredi.

Prijateljstva sa Ovnicom su vrlo intenzivna i one uvek imaju prijatelje za ceo život. Prijateljima je nekada teško da razumeju njenu nezavisnost pa je to čest razlog ljubomore drugih prema njoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare