Tara Računica (18): Prva srpska predstavnica na takmičenju za top-modele sveta VIDEO

Srbija ove godine prvi put ima predstavnika na prestižnom takmičenju za top modele sveta.

Utorak, 15.02.2022.

15:43

Izvor: superžena/TV Prva

Tara Računica (18): Prva srpska predstavnica na takmičenju za top-modele sveta VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Ovogodišnje takmičenje održava se u Kairu, a naša predstavnica biće Tara Računica (18) koja je za TV Prva pričala o svojim životnim planovima, ali i odluci da postane top-model.

Tara je veoma rano počela da se zanima za svet mode, sa 15 godina, i tada je, kaže, naglo odrasla.

"Imala sam 15 godina kada sam krenula da se bavim modelingom. Stalno sam gledala Viktorijine anđele kako šetaju modnom pistom i oni su mi bili inspiracija", priča Tara.

Život manekenke i obične srednjoškolke nije lak, a ni jednostavan. Ako želite da steknete formalno obrazovanje, a da za to vreme ne zapostavljate svoju modeling karijeru, mlada Tara ima ključ uspeha.

"Sve je do organizacije. Imam odlične ocene, jer mi je sledeći korak u životu da upišem fakultet", priča Tara za TV Prva.

A šta zapravo znači top-model, 18-godišnja manekenka je detaljno objasnila.

"To je osoba koja ima neki 'x faktor', koja nije lepa ili zgodna, već se izdvaja iz mase svojom harizmom. Svaka osoba je posebna na svoj način i svako ko želi da bude top-model mora da pokaže čime se on odvaja od ostatka sveta".

Za sam kraj razgovora, Tara se nada da će opravdati očekivanja kao predstavnica naše zemlje.

Opširnije u video - prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.