Zahvaljujući ovoj dijeti smršala je 55 kilograma, a rešenje nije "bušenje kašike"

Imala je 140 kilograma kada je shvatila da je vreme za promene!

Ponedeljak, 27.06.2022.

08:34

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Jedna mama iz San Franciska je inspiracija mnogima koje se bore sa prekomernom težinom. Suzan Rajan često deli korisne savete na svom Instagram profilu, usmerene ka podizanju samopouzdanja, ali i načinu ishrane.

Za deset dana šest kilograma manje — u liposukcijsku dijetu se kune i Monika Beluči

Suzana je usvojila princip poznat kao keto dijeta, ishranu koja je bogata mastima ali siromašna ugljenim hidratima, i kaže da joj je pomogla da skine 55 kilograma. Zahvaljujući svom iskustvu, ali i iskustvu drugih, Suzan je uspela da napiše i sosptvenu knjigu na ovu temu.

Uvedite ove promene u doručak i počnite sa gubljenjem kilograma

Ona kaže da prvi korak nije bio "bušenje kašike" već promena načina na koji razmišlja.

"Svaki plan će propasti ako ne verujete u svoju moć da uspete. Postizanje zdravlja je put koji počinje iznutra. Celog života borila sam se sa manjkom samopouzdanja i depresijom, unutrašnji glas me je mučio i kroz savetovanje i čitanje dobrih knjiga na te teme uspela sam da napravim najvažniji korak. Važno je imati i prijatelje i porodicu pune podrške", istakla je ova žena.

Ona se osvrnula i na zdrave navike koje se postepeno grade.

"Važno je da znate da su zdrave navike u ishrani večiti proces koji traje. Nikada nemojte razmišljati u smeru 'sve ili ništa'. Čak i ako pojedete nešto što je izvan vaše dijete, ne dozvolite da vas to 'spusti' i ugrozi ostatak tog dana", rekla je ona.

A najbitnije od svega je da se ne plašite svojih grešaka.

"Ne plašite se grešaka, ne trudite se da saznate sve o nekoj ishrani. Krenite polako. Ja nisam ni merila ketone u krvi, samo sam jela hranu koja je poželjna u keto ishrani. Postojaće greške i normalno je da ih pravite, važno je da iz njih naučite", rekla je Rajanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.