Neustrašivi su i smeli – ko su najhrabriji horoskopski znakovi?

Saznajte koji su horoskopski znakovi neustrašivi i da li ste i vi među njima.

Petak, 09.12.2022.

19:29

Izvor: index.hr

Neustrašivi su i smeli – ko su najhrabriji horoskopski znakovi?
Foto: El Nariz/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovan je najhrabriji horoskopski znak. Ovi ljudi nisu ograničeni društvenim normama i ne slede pravila. Oni prelaze granice i idu na mesta na koja niko ne ide. Radiće stvari koje niko ne radi i prihvatiti izazove kojih se drugi boje. Ovim znakom vlada moćni Mars, planeta rata, hrabrosti i strasti, pa ne čudi da su Ovnovi toliko borbeni i neustrašivi.

Lav

Lavova samouverenost nema granica, a upravo velika vera u sebe i svoje sposobnosti podstiče ove ljude da budu odvažni i hrabri. Ako su nešto odlučili, ništa ih ne može da zaustavi u naumu da to ostvare. Uvek su spremni za borbu jer znaju da mogu iz svake situacije da izađu kao pobednici. Lavovi se hvataju u koštac s izazovima i ne dopuštaju da ih išta sputava u životu.

Škorpija

Škorpije se bez oklevanja suočavaju s opasnim situacijama koje mogu da slome većinu drugih ljudi. Ovim se ljudima ne može manipulisati niti se mogu da zastraše. Vrlo su intuitivni i ne veruju nikome osim sebi, pa je i to razlog zašto se nikoga i ničega ne boje. Niko ne može navesti da učine nešto što ne žele.

Strelac

Strelci su usmereni na cilj. Kada nešto zacrtaju, nije ih briga koliko je teško i ne odustaju ni pod koju cenu. Otvoreni su prema izazovima i novim iskustvima i uvek veruju u najbolji mogući ishod svake situacije. Nikada ne dozvoljavaju da ih strah spreči da maksimalno uživaju u životu, a to je i razlog zbog kojeg su toliko neustrašivi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare