Tri razloga zašto i najzgodnije žene "padaju" na maljave tipove

Maljave muške grudi češće možete sresti među visoko obrazovanim pojedincima u opštoj populaciji. Takvi muškarci imaju veći seksualni nagon, duže žive, samouvereniji su...

Ponedeljak, 23.01.2023.

14:56

Izvor: 24sata.hr/Ema Mihanoviæ/YourTango

Tri razloga zašto i najzgodnije žene
Foto: Jasminko Ibrakovic/Shutterstock

Podeli:

Postoje tri naučna razloga zašto dlakavi muškarci privlače najzgodnije žene. Bez obzira da li volite dlakave muškarce ili ne, pokazalo se da ih mnoge žene više vole, posebno muškarce sa dlakama na licu.

Iako ima 40 godina, ona obožava da zavodi "mladu krv": "Seks sa njima je puno bolji" VIDEO

Zašto dlakavi muškarci privlače više žena?

Kad vide muškarca sa dlakama na licu, mnoge dame pomisle da je to "pravi" muškarac za njih, da će se pobrinuti za njih, a nadaju se i da će ispeći nešto na roštilju... Za to mogu zahvaliti nauci.

Zašto muškarci ne mogu da kažu "ne" čak i kad im nije do seksa

Evo 3 naučna razloga zašto dlakavi muškarci privlače najzgodnije žene:

1. Imaju viši nivo testosterona

Kada muškarci imaju viši nivo testosterona, verovatnije je da će imati veći seksualni nagon, duže će živeti, samouvereniji su i pošteniji, pa imaju više energije i optimizma. Sve ovo su stvari koje žene žele da saznaju o muškarcu na prvom dejtu.

Da li ste znali? Ove "vrele" seks scene iz filmova bi žene probale sa partnerima

2. Inteligentni su

Dr Aikarakudi Alias, psihijatar koji je radio na odnosu između dlakavosti tela i inteligencije, kaže da se dlakava prsa češće nalaze među lekarima, kao i među visoko obrazovanim osobama u opštoj populaciji.

3. Zdraviji su

Dlakavi muškarci lakše otkrivaju parazite u svom telu. U studiji koju je sproveo istraživač Majkl Siva-Džoti, otkrili su da će se gladne 'bube' na obrijanim rukama verovatno hraniti, u poređenju s onima na neobrijanoj ruci, budući da dlake usporavaju i upozoravaju žrtvu. Žene mogu da percipiraju kosu kao pokazatelj zdravlja "bez parazita".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.