Možda se i skrasi? Dikaprio i Điđi Hadid su u vezi; "Ne želi više da bude plejboj"

Leonardo Dikaprio "uvek je imao slabu tačku", a kako otkriva izvor blizak glumcu, to je manekenka Điđi Hadid.

Četvrtak, 22.09.2022.

13:46

Izvor: superžena

Možda se i skrasi? Dikaprio i Điđi Hadid su u vezi;
Foto: Profimedia

Podeli:

"On misli da je prelepa, a pre svega mudra žena koja ja kulturološki osvešćena i ima racionalan pristup životu", rekao je neimenovani izvor u ekskluzivnom intervjuu za "US Weekly".

Leonardo Dikaprio drastično smršao – da li je zbog raskida? FOTO

Holivudski zavodnik i najtraženija manekenka današnjice zvanično su u vezi i njih dvoje, kaže on, imaju veliki broj zajedničkih prijatelja - a oni ih, itekako, podržavaju.

Ukrajinska, američka, koja je sledeća manekenka? Procurela fotografija, Dikaprio je nezaustavljiv

Điđi Hadid ima 27 godina, a opšte je poznato da Dikaprio merka žene ispod 25 godina. Međutim, nešto se promenilo u njegovom načinu percepcije ljubavi.

"Sa skoro 48 godina, on je omekšao i daje nagoveštaje svojim drugarima da je mnogo manje zainteresovan za taj plejbojski način života", zaključuje neimenovani izvor blizak Dikapriju, a prenosi "US Weekly".

Podsetimo, glumac Leonardo Dikaprio (47) i model Kamila Morone (25) nedavno su raskinuli vezu posle četiri godine zabavljanja. Ubrzo nakon toga, mediji su počeli da spekulišu da je "bacio oko" na manekenku Điđi Hadid, a te spekulacije su sada i potvrđene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.