Neprepoznatljiva Džesika Simpson otkrila kako je izgubila 45 kilograma; "Zaradila sam ogroman novac"

"Ne znam, nakon gubitka 45 kilograma osećam se kao 'stara ja' - pre nego što sam imala decu", rekla je glumica.

Petak, 30.09.2022.

10:23

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Poznata glumica se nakon treće trudnoće naglo ugojila, a višak kilograma je jednim delom bio i rezultat njene borbe sa anksioznošću i depresijom nakon porođaja. Ipak, Džesika je uspela da izgubi 45 kilograma, a u nedavnom intervjuu za "Extra" je progovorila o ovom dugatrajnom procesu.

Bivša teniserka i dalje izaziva euforiju, mnogi veruju da je njena lepota nenadmašiva FOTO

"Otišla sam kod nutricioniste i morala sam da ispravim svoje navike u ishrani", počela je ona.

Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi je snimili kako stvarno izgleda

"Ne znam, nakon gubitka 45 kilograma osećam se kao 'stara ja' - pre nego što sam imala decu".

Zvezda u najkraćoj haljini i dekolteu do pupka opet provocira javnost FOTO

Džesika je otkrila da se oseća mnogo mlađe i da ima više energije, a da bi održala svoje trenutno stanje mora striktno da se pridržava plana ishrane. Zahvaljujući svom ličnom treneru Harliju Pasternaku glumica je naučila da pravi balans u ishrani.

Zbog oblina je postala svetski poznata manekenka, a sad se slikala obnažena FOTO

"To znači da imam tri oborka u toku dana, kako bi organizam radio. Takoše, pijem dodatno smutije i proteinske šejkove.", rekla je glumica, te dodala da retko jede brzu hranu.

Na pitanje novinarke da prokomentariše pažnju javnosti nakon njenog enormnog gubitka kilograma, Džesika je izjavila da joj je to stvorilo veliku publicitet.

"U redu. Svi će da kritikuju i pričaju o mom gubitku kilograma, nemam problem s tim. Hajde onda da iskoristim tu pažnju da zaradim ogroman novac, što i jesam", bila je iskrena ona, te dodala da je otvorila i svoj privatni biznis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.