Zagrejana kašika i mnogi drugi: Najluđi trikovi za uvijanje trepavica koji deluju

Neke stvari već imate kod kuće, te ih možete iskoristiti kako biste ulepšali trepavice.

Petak, 30.09.2022.

14:29

Izvor: prva.rs

Zagrejana kašika i mnogi drugi: Najluđi trikovi za uvijanje trepavica koji deluju
Foto: Anna Demianenko/Shutterstock

Podeli:

Trik sa kašikom Ako ti uvijač za trepavice nije pri ruci, ne brini. Naime, možeš koristiti zagrejanu kuhinjsku kašiku kako bi odradila posao.

Kašiku možeš zagrejati fenom za kosu 10-15 sekundi, ali pazi da okrećeš žlicu zbog ravnomernog raspršivanja toplote. Zatim proveri kašiku na nadlaktici kako bi osigurala sigurnu temperaturu za područje oko očiju.

Nakon što se kašika zagreje, stavi je tako da joj je ivica tačno iznad linije gornjih trepavicai palcem pritisni trepavice na kašiku. Drži pet do 10 sekundi i uživaj u svojim sveže uvijenim trepavicama bez uvijača.

"Levo-desno" trik

Za duge trepavice bez grudica, stručnjaci preporučuju isprobavanje tehnike 'levo-desno i povuci'. Kako bi isprobala trik, upotrebi maskaru i aplikator stavi na stranu, ali uz korijen trepavica, zatim povuci ravno prema gore. To pomaže da se svaka trepavica prekrije bogatim pigmentom formule i daje snažan poticaj u korenu.

"Tvigi" trik

Za bogati pigment, i "paučaste" trepavice, poput onih kakve je nosila legendarna manekenka Tvigi iz 60-ih, sve što ti treba su maskara i pinceta. Vrhom aplikatora za maskaru lagano prođi kroz donje trepavice. Nemoj ih premazati s previše proizvoda jer ćeš ga dodati kasnije. Nakon što si premazala donje trepavice, maskarom premaži vrhove pincete. Zatim pincetom lagano stisni nekoliko snopova trepavica zajedno, da se spoje, radeći od spoljašnjeg ugla prema unutrašnjem, piše Miss7. Pazi da ne povučeš trepavice dok ih štipaš - samo nežno stisni trepavice. I voilà! Savladala si izgled Tvigi trepavica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare